Barion Pixel

Gyógyír

Tömjén Palo Santo füstölő bomba Olibanum Palo Santo

Sagrada Madre Premium Smudge Bomb Olibanum & Palo Santo — ±65g

3650 Ft

Készleten

További információk

Tömeg 0,068 kg
Súly

65 g

Égés ideje

8 min

méret cm

6.60

származási hely

Argentina

Termékleírás

Sagrada Madre Premium Olibanum Palo Santo füstölő golyó

Argentínában kézzel készül, természetes  gyantákból, illóolajokból és fenyőfából készített prémium minőségű füstölő. Természetes és tiszta növényi alapú összetevők és kötőanyagok felhasználásával készül.
Minden csomag 8 db golyót tartalmaz.

Különleges illatú és erejű füstölőgolyó. teljes auratisztító és ördögűző hatású, az egész aurát és energetikai rendszert képes tehermentesíteni és áttisztítani. A negatív gondolatokat, a rákapcsolódásokat, energialényeket, élősködőket és mindenféle mágia hatását képes megsemmisíteni és közömbösíteni a térben körülöttünk, a test felszínén és a testben is. Nagyon hatásos még tértisztításra, káros és visszatartó energiaszálak elvágására, energetikai kezelésekhez.

Hogyan kell használni az Olibanum Palo Santo füstölő golyó ’’bombákat’’?
A füstölő golyókat ’’bombákat’’ hasonló módon használjuk, mint a füstölő kúpokat . Gyújtsd meg a golyót, és helyezd a lapos oldalával egy nem gyúlékony felületre vagy edényre, például egy füstölő edényre. A golyó meggyújtása után fújd el óvatosan a lángot, amíg csak az izzás és a füst marad.
Amikor a füstölés és az izzás megszűnt, hagyd teljesen kihűlni a maradékot, mielőtt kidobnád. Majd szellőztess ki, ha jól esne számodra. Ha légúti érzékenység fennáll, vagy ha füstriasztó van a szobában, tanácsos az ablakokat mindenképpen nyitva tartani a füstölés ideje alatt.
A teljes élményhez a hozzávalók:
  • Sagrada Madre Premium Olibanum és Palo Santo füstölő golyók,
  • Tibeti Lótusz füstölőégető,
  • Tűzszerszám.

Hasonló termékek