Barion Pixel

Gyógyír

Green Tree Shambhala útja pálcikás füstölő

Shambhala útja pálcikás füstölő égési ideje körülbelül 40-45 perc. Az elégetés után több órán keresztül még érezhetjük a füstölő átható illatát.

690 Ft

Készleten

Mennyiség Kedvezmény (%) Ár
1 - 5 db 690 Ft
6 - 11 db 5 % 656 Ft
12+ db 10 % 621 Ft

További információk

Tömeg 0,027 kg
Márka

Termékleírás

Green Tree Shambhala Path Shambhala útja  pálcikás füstölő

Shambhala egy mitikus királyságot képvisel a Himalája északi részéből.  Mivel Tibethez is kötődik, számos meditációs mozgás született ebből.  Filozófiája  tele van teozófiai nézetekkel.  Ez a füstölő egyben paradicsomi rezervátum is: ebben a füstölőben virágok és gyanták nyomait találod.

Ezeknek a Natural Masala Shambhala Path extra hosszú füstölőknek az égési ideje kb. 45 perc.

  • A Green Tree azokat az értékes természetes termékeket szimbolizálja, amelyeket a különböző kontinenseken átívelő világutazások során fedez fel mindenféle kultúrán és ismeretlen szegleten keresztül. Egy kincsekkel teli hátizsákot hoz  vissza, amit a Shambala út tiszta illatában találhat meg.
  • Árassza el otthonát most isteni illatokkal, melyek az aromaterápia elvei szerint vannak összeállítva.  Ez a különböző virág- és növényi illatok testre és lélekre gyakorolt ​​hatásának vizsgálatára vonatkozik.
  • Figyeljünk arra, hogy a Gyógyító angyalok füstölő, zárt térben használata, egyes emberekben allergiás reakciókat válthat ki. Amennyiben Használat közben ez bekövetkezne, a füstölőt azonnal oltsuk el. Azt a személyt, akiből a füstölő reakciót váltott ki, kísérjük szabad levegőre.  A helységet szellőztessük ki.

Biztonsági kockázat: A Shambhala útja pálcikás füstölőt gyermek kezébe, vagy közelébe, csak felnőtt felügyelete mellet használjuk. A használatban lévő füstölőt ne hagyjuk könnyen gyulladó anyag közelébe. Figyeljünk, hogy függönyt, vagy egyéb anyagot nehogy a légáramlatok a füstölőhöz mozdítsák.

A Shambhala útja pálcikás füstölő füstölő használata:

  • A dobozból kivett füstölő pálcikát gyújtsd meg egy mécses, gyertya, vagy egyéb tűz fölött,
  • Amikor a füstölő pálca már önállóan ég, fújd el a lángot,
  • Helyezd a már aktív füstölőt egy füstölőtartóba, vagy füstölő égetőbe.

Mi kell teljesség élményéhez:

  • Shambhala útja pálcikás füstölő,
  • füstölőtartó,
  • tűzszerszám.

Hasonló termékek