Barion Pixel

Gyógyír

Fleur de Vie Yoga szirom pálcikás füstölő

Jóga szirom pálcikás füstölő a jógagyakorlatok során történő használata mellett a Fleur de Vie Yoga Leaf Füstölő pihentető és békés légkör kialakítására is használható otthonában. Akár egy hosszú nap után szeretne kikapcsolódni, akár egyszerűen csak nyugodt teret szeretne teremteni a meditációhoz vagy a kikapcsolódáshoz, ez a füstölődoboz a tökéletes megoldás.

670 Ft

Készleten

Mennyiség Kedvezmény (%) Ár
1 - 5 db 670 Ft
6 - 11 db 5 % 637 Ft
12+ db 10 % 603 Ft

További információk

Tömeg 0,027 kg
Márka

Termékleírás

Fleur de Vie Joga Leaf – Jóga szirom pálcikás füstölő

A Fleur de Vie Yoga Leaf füstölő tökéletes kiegészítője lehet jógagyakorlatának.  Természetes összetevőkből készült, hogy megnyugtató és földelő légkört teremtsen.

A Yoga Leaf illat a levendula, az eukaliptusz és a borsmenta egyedülálló keveréke, amelyet arra terveztek, hogy segítsen ellazulni és összpontosítani a jógagyakorlás során. Ennek a füstölőnek a finom aromája  segít megtalálni a belső békét.

A jógagyakorlatok során történő használata mellett a Fleur de Vie Yoga Leaf Füstölő pihentető és békés légkör kialakítására is használható otthonában. Akár egy hosszú nap után szeretne kikapcsolódni, akár egyszerűen csak nyugodt teret szeretne teremteni a meditációhoz vagy a kikapcsolódáshoz, ez a füstölődoboz a tökéletes megoldás.

Tapasztalja meg a természetes aromaterápia erejét a Fleur de Vie Yoga Leaf  segítségével. Lélegezz mélyeket, és hagyd, hogy a levendula, az eukaliptusz és a borsmenta nyugtató illata eljusson a belső béke és nyugalom helyére.

A Fleur de Vie egy elegáns füstölő sorozat, új, autentikus illatokkal.

A Fleur de Vie nagy gondot fordít a füstölők elkészítésére, és csak a legjobb minőségű összetevőket használja, hogy egyenletes és hosszan tartó égést biztosítson. A füstölők nem tartalmaznak káros vegyszereket vagy adalékanyagokat, így biztonságosak az Ön és otthona számára. Ráadásul a csomagolás elegáns dizájnja miatt a Fleur de Vie füstölő nagyszerű ajándék lehet barátainak és szeretteinek.

Figyeljünk arra, hogy a pálcikás füstölő, zárt térben használata, egyes emberekben allergiás reakciókat válthat ki. Amennyiben Használat közben ez bekövetkezne, a füstölőt azonnal oltsuk el. Azt a személyt, akiből a füstölő reakciót váltott ki, kísérjük szabad levegőre.  A helységet szellőztessük ki.

Biztonsági kockázat: Az Jóga szirom pálcikás füstölő gyermek kezébe, vagy közelébe, csak felnőtt felügyelete mellet használjuk. A használatban lévő füstölőt ne hagyjuk könnyen gyulladó anyag közelébe. Figyeljünk, hogy függönyt, vagy egyéb anyagot nehogy a légáramlatok a füstölőhöz mozdítsák.

A  pálcikás füstölő használata:

  • A dobozból kivett füstölő pálcikát gyújtsd meg egy mécses, gyertya, vagy egyéb tűz fölött,
  • Amikor a füstölő pálca már önállóan ég, fújd el a lángot,
  • Helyezd a már aktív füstölőt egy füstölőtartóba, vagy füstölő égetőbe.

Mi kell teljesség élményéhez:

  • Jóga szirom pálcikás füstölő,
  • füstölőtartó,
  • tűzszerszám.

Hasonló termékek