Barion Pixel

Gyógyír

Spiriguru
Súgó központ

Amennyiben kérdése vagy kérése lenne rendelésével, vagy termékeinkkel kapcsolatban a következő e-mail címen tud velünk kapcsolatba lépni.

[email protected]

Webáruházunkban 3 szállítási mód közül választhat:

 1. Átvétel a webshop átvevőpontjain – ez díjmentes, azonban minden esetben előzetes egyeztetés szükséges, melyet megtehet az alábbi elérhetőségek valamelyikén:
  • +36705572530
  • [email protected]
  • Átvevőpontjaink:
   • 2030 Érd, Budai út 22. – Gyógyír Spiritiszta Kuckó
   • 8000 Székesfehérvár, Bakony utca 4. – Hálónlégy Technologies Kft.
   • 8056 Bakonycsernye, Rózsa utca 24. – Gyógyír Tanya
 2. Szállítás FoxPost csomagautómatába – ennek ára bruttó 1200 Ft.
 3. Házhoz, csomagpontra, vagy csomagautomatába szállítás GLS futárszolgálattal – ennek ára a csomag súlyától függ és bruttó 2000-3500 Ft lehet.

Rendelését az alábbi fizetési módokkal tudja kiegyenlíteni:

 1. Online bankkártyás fizetés Barionon keresztül – nem szükséges regisztrálni
 2. Utánvétes fizetés a csomag kézhezvételekor – ez esetben az utánvét kezelési költsége alapján extra díjat számíthatunk fel.

Amennyiben rendelést ad fel a gyogyirshop.hu oldalon, jogosult lesz a rendelés napján ezen webshopban egy ingyenes szállításra, csak meg kell adnia az e-mailben kapott kuponkódját a kosár vagy a pénztár oldalon.

Ez fordítva is érvényes, amennyiben oldalunkon rendelést ad fel, kuponkódot küldünk Önnek, és jogosult lesz a rendelése napján egy ingyenes kiszállításra a gyogyirshop.hu webáruházban.

Fontos: az ingyenes szállítás csak az esetben érvényes amennyiben a két rendelést azonos futárszolgálattal és azonos címre kéri.

Önnek mint Fogyasztó, jogában áll a termék kézhez vételétől 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldeni a terméket, és visszakérni az árát. Fontos azonban, hogy a termék visszajuttatásából származó költségeket a Fogyasztó állja.

Amennyiben nem találja egy általunk árult márka adott termékét, kérjük írjon nekünk egy üzenetet a [email protected] e-mail címre és megpróbáljuk beszerezni Önnek.