Barion Pixel

Gyógyír

Sárkányvér Zsályaköteg 10 cm

A sárkányvér zsályakötegből származó füst a rezgések semlegesítésével eloszlatja a negatív energiákat. Használható teljes környezetek vagy meghatározott objektumok tisztítására. Hatékony spirituális eszköz a szorongás, a depresszió és a hangulati zavarok enyhítésére is.

3260 Ft

Készleten

További információk

Tömeg 0,025 kg

Termékleírás

A sárkányvér zsályaköteg a hagyományos füstölőpálcákhoz és füstölőkúpokhoz képest egy különleges, természetközelibb füstölő élményt nyújt.

Fehér zsálya a Dracaena növénycsalád őshonos sárkányfáiból származó erőteljes sárkányvér gyantával kombinálva.
A vörös gyantát évezredek óta használják festékként, füstölőként vagy spirituális célokra. Erős, fűszeres és édes illata van. Úgy tartják, hogy a sárkányvér minden más gyógynövény hatását fokozza.
Úgy gondolják, hogy a sárkányvér zsályakötegből származó füst a rezgések semlegesítésével eloszlatja a negatív energiákat. Használható teljes környezetek vagy meghatározott objektumok tisztítására. Hatékony spirituális eszköz a szorongás, a depresszió és a hangulati zavarok enyhítésére is.

  • A hagyományok marsikus minőségűnek tartják, ami erőt, szenvedélyt és mágikus védelmet ad. Feltölt erővel, életerővel, használatával megemeli a személyes erőt, energetikai védőpajzsot alkot.
  • Felerősíti a szándékot, megerősíti az akaratot, és fokozza a motiváltságot.
  • Gyakran használják szerelmi varázslatok során is, mert vibrálást hoz, erősíti a vonzalmat és felébreszti a szenvedélyt, szexualitást.
  • Úgy tartják, elűzi a negatív hatásokat, az ártó szándékokat, negatív energiákat és entitásokat.
  • Fokozza a tettrekészséget, az energiát, a védelmet és a védelmezés szándékát.

A sárkányvér zsályaköteg 10 cm hosszú.

Hasonló termékek