Barion Pixel

Gyógyír

Fleur de Vie Visszaáramló Dream Sage Kúpfüstölő

670 Ft

Készleten

Mennyiség Kedvezmény (%) Ár
1 - 5 db 670 Ft
6 - 11 db 5 % 637 Ft
12+ db 10 % 603 Ft

További információk

Tömeg 0,032 kg
Márka

Termékleírás

Dream Sage – Álom Zsálya

A Dream Sage egy finom, tiszta füstölő illat, amely a hagyományos masala módszer szerint készül. Az illata a felhasznált természetes összetevőkből származik, mint például gyógynövények, gyanták és indiai fűszerek. Ezt a füstölőt az aura, csakrák és terek tisztítására használják.

Ami a Fleur de Vie-t kiemeli, az az elkötelezettségük, hogy lágy és finom illatokat hozzanak létre, amelyek hosszan tartó illattal töltik meg a helyiséget. És a Dream Sage sem kivétel ez alól! A füstölő elégetése békés és pihentető légkört teremt, amely tökéletes meditációhoz vagy egy hosszú nap utáni pihenéshez.

Ha egy csipetnyi kifinomultságot szeretne hozzáadni otthoni vagy spirituális gyakorlatához, próbálja ki a Dream Sage-t. Nem fog csalódni!

 

A Fleur de Vie egy elegáns füstölő sorozat, új, autentikus illatokkal.

A Fleur de Vie nagy gondot fordít a füstölők elkészítésére, és csak a legjobb minőségű összetevőket használja, hogy egyenletes és hosszan tartó égést biztosítson. A füstölők nem tartalmaznak káros vegyszereket vagy adalékanyagokat, így biztonságosak az Ön és otthona számára. Ráadásul a csomagolás elegáns dizájnja miatt a Fleur de Vie füstölő nagyszerű ajándék lehet barátainak és szeretteinek.

Hasonló termékek