Barion Pixel

Gyógyír

Green Tree Happy Yoga Visszaáramló Kúpfüstölő

A Happy Yoga visszaáramló kúpfüstölő ideális jóga vagy meditáció során. A Green Tree visszaáramló kúpfüstölő által megtapasztalhatjuk a természet illatát, a füstölők által békét és harmóniát hozhatunk a környezetébe. Természetes, kézzel készített füstölők, amelyek a gyógynövények, gyanták, valamint olajok keverékét tartalmazzák. Minden illat hagyományos indiai receptek szerint, gondosan, szeretettel és odafigyeléssel készül. A termékek környezetbarát csomagolásba kerülnek.

850 Ft

Készleten

Mennyiség Kedvezmény (%) Ár
1 - 5 db 850 Ft
6 - 11 db 5 % 808 Ft
12+ db 10 % 765 Ft

További információk

Tömeg 0,046 kg
Márka

Termékleírás

A Happy Yoga visszaáramló kúpfüstölő ideális jóga vagy meditáció során.

A Green Tree termékek előállításának alapja a keleti hagyományokban rejlik. A több évre visszamenő tudásnak és tapasztalatnak köszönhetően a Green Tree az egyik legjobb minőségű indiai füstölők előállításában.
A Green Tree visszaáramló kúpfüstölő által megtapasztalhatjuk a természet illatát, a füstölők által békét és harmóniát hozhatunk a környezetébe. Természetes, kézzel készített füstölők, amelyek a gyógynövények, gyanták, valamint olajok keverékét tartalmazzák. Minden illat hagyományos indiai receptek szerint, gondosan, szeretettel és odafigyeléssel készül. A termékek környezetbarát csomagolásba kerülnek.
A Green Tree  termékei a testnek és a léleknek egyaránt pihentető élményt nyújtanak.
A visszaáramló kúpfüstölő eltér a hagyományos kúpfüstölőtől. Először is ez egy nagyobb méretű kúp aminek az alján egy pici lyuk van, amely lehetővé teszi a füst kecsesen lefelé folyását. Az ilyen típusú füstölőket visszaáramló kerámiákkal együtt használják, amelyek tömjénes vízesés hatást eredményeznek. A visszaáramló kerámiák különböző formájú és méretűek, amelyek kombinációja lenyűgöző hatást kelt.
A Happy Yoga visszaáramló kúpfüstölő használata : Gyújtsd meg a füstölő kúp hegyét, hagyd a tetejét 4-8 másodpercig forrón izzani, mielőtt elfújod a lángot, így az illat felszabadul. Végül helyezd a kúpot a kerámia visszaáramló füstölőtartó tetejére közvetlenül a lyuk fölé. Tekintsd meg visszaáramló kerámiáink kínálatát is.
  • Égési idő: kb. 20 perc
  • Származási hely: India
  • Márka: Green Tree

Hasonló termékek