Barion Pixel

Gyógyír

Fleur de Vie Élet magja pálcikás füstölő

Élet magja pálcikás füstölő márkája a Fleur de Vie nagy gondot fordít a füstölők elkészítésére, és csak a legjobb minőségű összetevőket használja, hogy egyenletes és hosszan tartó égést biztosítson. A füstölők nem tartalmaznak káros vegyszereket vagy adalékanyagokat, így biztonságosak az Ön és otthona számára.

670 Ft

Készleten

Mennyiség Kedvezmény (%) Ár
1 - 5 db 670 Ft
6 - 11 db 5 % 637 Ft
12+ db 10 % 603 Ft

További információk

Tömeg 0,027 kg
Márka

Termékleírás

Fleur de Vie Seed of Life  Élet magja pálcikás füstölő

Az Élet magja csak az Élet virágának egyik köre, amely fantasztikus teremtő erőt hordoz. Arról szól, hogy olyan tudatosságból termetsd meg az életedet, amelyben te magad vagy az univerzum középpontja. Segít neked, hogy olyan értékből teremtsd az életed, amely a legmagasabb célodat szolgálja a Földön. Szándékaid termékenységét segíti, hogy életedet úgy alakítsd, ahogyan szeretnéd. Az Élet magja átfogóan képviseli az univerzum eredetét.

A Fleur de Vie egy elegáns füstölő sorozat, új, autentikus illatokkal.
A Fleur de Vie nagy gondot fordít a füstölők elkészítésére, és csak a legjobb minőségű összetevőket használja, hogy egyenletes és hosszan tartó égést biztosítson. A füstölők nem tartalmaznak káros vegyszereket vagy adalékanyagokat, így biztonságosak az Ön és otthona számára. Ráadásul a csomagolás elegáns dizájnja miatt a Fleur de Vie füstölő nagyszerű ajándék lehet barátainak és szeretteinek.

Figyeljünk arra, hogy a pálcikás füstölő, zárt térben használata, egyes emberekben allergiás reakciókat válthat ki. Amennyiben Használat közben ez bekövetkezne, a füstölőt azonnal oltsuk el. Azt a személyt, akiből a füstölő reakciót váltott ki, kísérjük szabad levegőre.  A helységet szellőztessük ki.

Biztonsági kockázat: Az Élet magja pálcikás füstölő gyermek kezébe, vagy közelébe, csak felnőtt felügyelete mellet használjuk. A használatban lévő füstölőt ne hagyjuk könnyen gyulladó anyag közelébe. Figyeljünk, hogy függönyt, vagy egyéb anyagot nehogy a légáramlatok a füstölőhöz mozdítsák.

A  pálcikás füstölő használata:

  • A dobozból kivett füstölő pálcikát gyújtsd meg egy mécses, gyertya, vagy egyéb tűz fölött,
  • Amikor a füstölő pálca már önállóan ég, fújd el a lángot,
  • Helyezd a már aktív füstölőt egy füstölőtartóba, vagy füstölő égetőbe.

Mi kell teljesség élményéhez:

  • Élet magja pálcikás füstölő,
  • füstölőtartó,
  • tűzszerszám.

Hasonló termékek