Barion Pixel

Gyógyír

Fleur De Vie Álom zsálya pálcikás füstölő

Dream Sage – Álom Zsálya pálcikás füstölő

Ezt a füstölőt az aura, csakrák és terek tisztítására használják.

670 Ft

Készleten

Mennyiség Kedvezmény (%) Ár
1 - 5 db 670 Ft
6 - 11 db 5 % 637 Ft
12+ db 10 % 603 Ft

További információk

Tömeg 0,027 kg
Márka

Termékleírás

Dream Sage – Álom Zsálya pálcikás füstölő

Egy finom, tiszta füstölő illat, amely a hagyományos masala módszer szerint készül. Az illata a felhasznált természetes összetevőkből származik. Mint például gyógynövények, gyanták és indiai fűszerek. Ezt a füstölőt az aura, csakrák és terek tisztítására használják.

Ami a Fleur de Vie-t kiemeli, az az elkötelezettségük, hogy lágy és finom illatokat hozzanak létre, amelyek hosszan tartó illattal töltik meg a helyiséget. És a Dream Sage sem kivétel! A füstölő elégetése békés és pihentető légkört teremt, amely tökéletes meditációhoz vagy egy hosszú nap utáni pihenéshez.

Ha egy csipetnyi kifinomultságot szeretne hozzáadni otthoni vagy spirituális gyakorlatához, próbálja ki a Dream Sage-t. Nem fogsz csalódni!

A Fleur de Vie egy elegáns füstölő sorozat, új, autentikus illatokkal.

A Fleur de Vie nagy gondot fordít a füstölők elkészítésére, és csak a legjobb minőségű összetevőket használja, hogy egyenletes és hosszan tartó égést biztosítson. A füstölők nem tartalmaznak káros vegyszereket vagy adalékanyagokat, így biztonságosak az Ön és otthona számára. Ráadásul a csomagolás elegáns dizájnja miatt a Fleur de Vie füstölő nagyszerű ajándék lehet barátainak és szeretteinek.

Figyeljünk arra, hogy az Álom Zsálya pálcikás füstölő, zárt térben használata, egyes emberekben allergiás reakciókat válthat ki. Amennyiben Használat közben ez bekövetkezne, a füstölőt azonnal oltsuk el. Azt a személyt, akiből a füstölő reakciót váltott ki, kísérjük szabad levegőre.  A helységet szellőztessük ki.

Biztonsági kockázat: A füstölőt gyermek kezébe, vagy közelébe, csak felnőtt felügyelete mellet használjuk. A használatban lévő füstölőt ne hagyjuk könnyen gyulladó anyag közelébe. Figyeljünk, hogy függönyt, vagy egyéb anyagot nehogy a légáramlatok a füstölőhöz mozdítsák.

A  pálcikás füstölő használata:

  • A dobozból kivett füstölő pálcikát gyújtsd meg egy mécses, gyertya, vagy egyéb tűz fölött,
  • Amikor a füstölő pálca már önállóan ég, fújd el a lángot,
  • Helyezd a már aktív füstölőt egy füstölőtartóba, vagy füstölő égetőbe.

Mi kell teljesség élményéhez:

  • Az Álom zsálya pálcikás füstölő,
  • füstölőtartó,
  • tűzszerszám.

Hasonló termékek