Barion Pixel

Gyógyír

Green Tree Flower of Life – Az Élet virága pálcikás füstölő

Az Élet Virága szimbólum egyszerű szépségével és tökéletességével, a teremtés újra és újra megújuló folyamatának jelképe. Szimbolizálja az egyensúlyt és az összekapcsoltságot az univerzum különböző aspektusai között.

690 Ft

Készleten

Mennyiség Kedvezmény (%) Ár
1 - 5 db 690 Ft
6 - 11 db 5 % 656 Ft
12+ db 10 % 621 Ft

További információk

Tömeg 0,027 kg
Márka

Termékleírás

Az Élet Virága pálcikás füstölő szimbóluma egyszerű szépségével és tökéletességével, a teremtés újra és újra megújuló folyamatának jelképe. Szimbolizálja az egyensúlyt és az összekapcsoltságot az univerzum különböző aspektusai között.
Ez a szimbólum a harmonizálást és a környezetünkkel való kiegyensúlyozott kapcsolat kialakulását segíti elő. Hogyha ez a kapcsolat fennáll a környezetünkkel, akkor jön az isteni energia, a kreatív energia kiáradása, ami támogatja a tudatra ébredésünket. Az egység-tudatot képviseli.

Figyeljünk arra, hogy a Élet virága pálcikás füstölő , zárt térben használata, egyes emberekben allergiás reakciókat válthat ki. Amennyiben Használat közben ez bekövetkezne, a füstölőt azonnal oltsuk el. Azt a személyt, akiből a füstölő reakciót váltott ki, kísérjük szabad levegőre.  A helységet szellőztessük ki.

Biztonsági kockázat: A füstölőt gyermek kezébe, vagy közelébe, csak felnőtt felügyelete mellet használjuk. A használatban lévő füstölőt ne hagyjuk könnyen gyulladó anyag közelébe. Figyeljünk, hogy függönyt, vagy egyéb anyagot nehogy a légáramlatok a füstölőhöz mozdítsák.

A füstölő használata:

  • A dobozból kivett füstölő pálcikát gyújtsd meg egy mécses, gyertya, vagy egyéb tűz fölött,
  • Amikor a füstölő pálca már önállóan ég, fújd el a lángot,
  • Helyezd a már aktív füstölőt egy füstölőtartóba, vagy füstölő égetőbe.

Mi kell teljesség élményéhez:

  • pálcikás füstölő ,
  • füstölőtartó,
  • tűzszerszám.

Élet virága pálcikás füstölő égési ideje körülbelül 15-20 perc. Az elégetés után több órán keresztül még érezhetjük a füstölő átható illatát.

Hasonló termékek