Barion Pixel

Gyógyír

Green Tree Mantra pálcikás füstölő

Mantra pálcikás füstölő illata,  támogatja a meditációt és a mantrák szavalását. Megteremti az ideális feltételeket egy mély meditációhoz, hogy egy bizonyos ritmusba kerüljön. A mantrák egy módja annak, hogy mély fókuszt érj el, amellyel megnyugtató létállapotot érhetsz el.

690 Ft

Készleten

Mennyiség Kedvezmény (%) Ár
1 - 5 db 690 Ft
6 - 11 db 5 % 656 Ft
12+ db 10 % 621 Ft

További információk

Tömeg 0,027 kg
Márka

Termékleírás

Green Tree Mantra pálcikás füstölő

A Green Tree Mantra füstölő  illata,  támogatja a meditációt és a mantrák szavalását. Megteremti az ideális feltételeket egy mély meditációhoz, hogy egy bizonyos ritmusba kerüljön. A mantrák egy módja annak, hogy mély fókuszt érj el, amellyel megnyugtató létállapotot érhetsz el. Ily módon az ember fejleszti a spiritualitást a valláson belül és kívül. A meditáció célja, hogy teljes figyelmeddel a jelen pillanatban legyél testeddel és elméddel.

Figyeljünk arra, hogy a Mantra pálcikás füstölő , zárt térben használata, egyes emberekben allergiás reakciókat válthat ki. Amennyiben Használat közben ez bekövetkezne, a füstölőt azonnal oltsuk el. Azt a személyt, akiből a füstölő reakciót váltott ki, kísérjük szabad levegőre.  A helységet szellőztessük ki.

Biztonsági kockázat: A füstölőt gyermek kezébe, vagy közelébe, csak felnőtt felügyelete mellet használjuk. A használatban lévő füstölőt ne hagyjuk könnyen gyulladó anyag közelébe. Figyeljünk, hogy függönyt, vagy egyéb anyagot nehogy a légáramlatok a füstölőhöz mozdítsák.

A füstölő használata:

  • A dobozból kivett füstölő pálcikát gyújtsd meg egy mécses, gyertya, vagy egyéb tűz fölött,
  • Amikor a füstölő pálca már önállóan ég, fújd el a lángot,
  • Helyezd a már aktív füstölőt egy füstölőtartóba, vagy füstölő égetőbe.

Mi kell teljesség élményéhez:

  • Mantra pálcikás füstölő ,
  • füstölőtartó,
  • tűzszerszám.

Hasonló termékek