Barion Pixel

Gyógyír

Fleur de Vie Tibeti 5 rítus füstölő

A  Five Tibetan Rites (5 tibeti rítus) pálcikás füstölő kiváló spirituális ajándék lehet szeretteinknek, barátainknak. Alkalmas lehet hálánk, köszönetünk kifejezésére. Szakrális szerek kiegészítéséhez kiválóan alkalmazható.

670 Ft

Készleten

Mennyiség Kedvezmény (%) Ár
1 - 5 db 670 Ft
6 - 11 db 5 % 637 Ft
12+ db 10 % 603 Ft

További információk

Tömeg 0,027 kg
Márka

Termékleírás

Five Tibetan Rites,  Tibeti 5 rítus
Friss, édes és keletien fás illatú füstölő. Kiegésztője lehet a Tibeti öt mozdulatos rituálénak. Peter Kelder, a Fountain of Youth című könyv híres szerzője leírta az 5 tibetit: ez a hatha jóga 5 tibeti eredetű pozíciója.
Ezek olyan fiatalító gyakorlatok, amelyeket napi 21-szer helyesen végrehajtva élettel telibb testet és elmét eredményeznek. Tehát ezek a fiatalítás rituáléi.
Minden gyakorlat tartalmaz egy légzési ritmust és speciális táplálkozási tanácsokat is.
Hatékonysága a csakráinkra gyakorolt ​​hatásoknak köszönhető.
A Fleur de Vie füstölője támogatja ezt az 5 rítusból álló folyamatot.

A Fleur de Vie egy elegáns füstölő sorozat, új, autentikus illatokkal.

A Fleur de Vie nagy gondot fordít a füstölők elkészítésére, és csak a legjobb minőségű összetevőket használja, hogy egyenletes és hosszan tartó égést biztosítson. A füstölők nem tartalmaznak káros vegyszereket vagy adalékanyagokat, így biztonságosak az Ön és otthona számára. Ráadásul a csomagolás elegáns dizájnja miatt a Fleur de Vie füstölő nagyszerű ajándék lehet barátainak és szeretteinek.

Figyeljünk arra, hogy a Tibeti 5 rítus füstölő, zárt térben használata, egyes emberekben allergiás reakciókat válthat ki. Amennyiben Használat közben ez bekövetkezne, a füstölőt azonnal oltsuk el. Azt a személyt, akiből a füstölő reakciót váltott ki, kísérjük szabad levegőre.  A helységet szellőztessük ki.

Biztonsági kockázat: A füstölőt gyermek kezébe, vagy közelébe, csak felnőtt felügyelete mellet használjuk. A használatban lévő füstölőt ne hagyjuk könnyen gyulladó anyag közelébe. Figyeljünk, hogy függönyt, vagy egyéb anyagot nehogy a légáramlatok a füstölőhöz mozdítsák.

A Tibeti 5 rítus füstölő használata:

  • A dobozból kivett füstölő pálcikát gyújtsd meg egy mécses, gyertya, vagy egyéb tűz fölött,
  • Amikor a füstölő pálca már önállóan ég, fújd el a lángot,
  • Helyezd a már aktív füstölőt egy füstölőtartóba, vagy füstölő égetőbe.

Mi kell teljesség élményéhez:

  • Tibeti 5 rítus füstölő,
  • füstölőtartó,
  • tűzszerszám.

Hasonló termékek