Barion Pixel

Gyógyír

Green Tree Vajrayana Buddhist Tantra természetes prémium illatolaj 10ml

920 Ft

Készleten

Mennyiség Kedvezmény (%) Ár
1 - 5 db 920 Ft
6 - 11 db 5 % 874 Ft
12+ db 10 % 828 Ft

További információk

Tömeg 0,01 kg
Gyártó/Forgalmazó

Green Tree

Termékleírás

Green Tree Vajrayana Buddhist Tantra Illatolaj 10ml

Ezzel az illatolajjal kellemes illatélményt teremthetsz. Ezt kifejezetten aromaégetőben való használatra tervezték, nem masszázsolajként.

Ezt az aromát azzal a céllal állították össze, hogy magunkat és környezetünket buddhista harmóniába és egyensúlyba hozzuk. Édes-friss illatával jó közérzetet teremt. Rendkívül alkalmas illat a jóga és a meditáció során. Töltse fel vízzel az aromaégetőt, és adjon hozzá maximum 3-5 csepp illatolajat. Gyújtsa meg a teamécsest és helyezze az aromatartó alá.

Az illóolajok olyan olajok, amelyek magukban hordozzák az adott növény aromás illatát. Növények leveleiből, kérgéből vagy gyökeréből vonják ki. Úgy tartják, hogy bizonyos illóolajokkal végzett aromaterápia nyugtató és ellazító hatást fejthet ki. Az illóolajok az élet számos területén megtalálhatók, így többek között testápolókban, háztartási tisztítószerekben, vagy masszázshoz használt olajok formájában. Számos előnnyel rendelkeznek az alvás javításától és a szorongás csökkentésétől kezdve akár fájdalomcsillapításig, valamint a mélyebb ellazulás elősegítéséig.

Hasonló termékek