Barion Pixel

Gyógyír

Tibeti Lótusz réz színű fém füstölőégető

Alkalmas füstölőpálcák, kúpföstölők, füstölő golyók, szárított gyógynövénykeverékek égetésére. A tetején a 8 tibeti szerencsejel található.

3700 Ft

Készleten

További információk

Tömeg 0,131 kg
Súly

110 g

méret cm

7.8×6.9×6.9

származási hely

China

Termékleírás

Tibeti Lótusz réz színű fém füstölőégető 7.8×6.9×6.9 cm
Alkalmas füstölőpálcák, kúpföstölők, füstölő golyók, szárított gyógynövénykeverékek égetésére. A tetején a 8 tibeti szerencsejel található.
Tibeti nyolc szerencsejel jelentése:
-Kedvező arany halak: Az élet óceánja. Gonosz szándékot távol tartja, félelem nélküli feloldódás a Szamszara veszélytelen óceánjában. Szabadon, félelem nélkül úszik, mint a hal (bejárati ajtó közelében ajánlott).
-Gyönyörű Lótuszvirág: Erények és megtisztulás. Elsősorban a tisztaság, az élet és a tökéletesség, megvilágosodás szimbóluma, szerencsét hoz. eredendő tisztaság (test, beszed, tudat). Úszik a vágy és ragaszkodás tengere felett, jó cselekedetek virágba borulása (gyümölcse).
-Jobbra forduló kagyló: A tan hangja. Jobbra forgó kagyló. Buddha és Dharma (tanítások) hangja, a szó ereje. Szép, melodikus és mély hangja felébreszt a nem tudásból (nappaliban ajánlott).
-Értékes napernyő: Védelem és együttérzés. Emelkedettség, méltóság, kapcsolat Ég és Föld között. Lények védelme az ártó erőktől, betegségtől. (bejárati ajtó közelében ajánlott)
Tibeti Lótusz” réz színű fém füstölőégető második négyes egysége:
-Dharma kerék: Tan és megvalósítás. Tan kereke, törvény kereke, Buddha és a Dharma tanítások, mandala, csakra jele. A kör a tökéletesség, a nyolc küllő egy-egy út a megvilágosodáshoz.
-Misztikus végtelen csomó: Bölcsesség és megvilágosodás. Bölcsesség és együttérzés összefonódása. Véget nem érő szerencse.
-Kívánságteljesítő váza: Hosszú élet, megszabadulás. Kincses váza, a bölcsesség urnája, benne az egészség, hosszú élet, gazdagság, bőség, bölcsesség, és üresség. A bejárat mellett vonzza a jó energiákat.
-Győzedelmes zászló: Vétkek és megtisztulás. Buddha győzelme a kísértések és ártó lények fölött test, beszéd, tudat győzelme negatív akadályokon.
A Tibeti Lótusz réz füstölőégető praktikus és díszes ajándék lehet szerettein és barátaink részére.

 

Hasonló termékek