Barion Pixel

Gyógyír

Tömjén Szantálfa füstölő bomba Olibanum Sandalwood

Olibanum és Szantálfa füstölő golyó.

A szantálfa hosszú életet biztosít, és erősíti a betegségekkel szembeni ellenállóképességet. Illata becsvágyóvá tesz és erősíti az akaratot. A füstölő ünnepi légkört teremt, ahol az ismeretek és a mesteri tudás utáni vágy áll a középpontban A szantálfát ezért gyakran használják imádságoknál és meditációnál, illetve jóga, különböző gyógymódok, regresszió és spiritizmus esetén.

3650 Ft

Készleten

További információk

Tömeg 0,065 kg
Súly

65 g

Égés ideje

8 min

származási hely

Argentina

Termékleírás

Sagrada Madre Premium Olibanum és Szantálfa füstölő golyó

Sagrada Madre Premium Smudge Bomb Olibanum & Sandalwood ±65g

Kézzel készült Argentínában természetes olibanum gyantából,  szantálfából, fenyőfából és sóból. Növényi kötőanyaggal ragasztva. Minden csomag 8 golyót tartalmaz.

Az olibanum  illata nyugtatja az elmét, csökkenti a szorongást. A szantálfa akaraterővel ajándékoz meg.
Ez a fafajta Indiában, Indonéziában, Srí Lankán, Celebes szigetén és Ausztráliában honos.
A szantálfa gyógyító hatású és gyakran használják balzsamolajként. Két fajtát különböztetünk meg: fehér és vörös szantálfát. A vörös szantálfa elsősorban mágikus eszközök megszentelésére alkalmas.
A szantálfa hosszú életet biztosít, és erősíti a betegségekkel szembeni ellenállóképességet. Illata becsvágyóvá tesz és erősíti az akaratot. A füstölő ünnepi légkört teremt, ahol az ismeretek és a mesteri tudás utáni vágy áll a középpontban A szantálfát ezért gyakran használják imádságoknál és meditációnál, illetve jóga, különböző gyógymódok, regresszió és spiritizmus esetén. Továbbá alkalmas a füstölő szeánszokra is.
A szantálfa enyhe afrodiziákum, melynek illata félelem és depresszió esetén bódítóan hat. A füstölő békés és spirituális légkört teremt, mely lehetővé teszi az ellenségek kibékülését. A szantálfa segíti az ember jövőbe látó képességeinek felébresztését, és megmutatja álmainkban az előző inkarnációkat. A füstölőnek mindenekelőtt erősítő és védelmező hatása van, és minden mágikus tevékenységnél égetni kellene.

Hogyan kell használni a Sagrada Madre Premium Olibanum és Szantálfa füstölő golyót ’’bombákat’’?

A füstölő golyókat ’’bombákat’’ hasonló módon használjuk, mint a füstölő kúpokat . Gyújtsd meg a golyót, és helyezd a lapos oldalával egy nem gyúlékony felületre vagy edényre, például egy füstölő edényre. A golyó meggyújtása után fújd el óvatosan a lángot, amíg csak az izzás és a füst marad.

Amikor a füstölés és az izzás megszűnt, hagyd teljesen kihűlni a maradékot, mielőtt kidobnád. Majd szellőztess ki, ha jól esne számodra. Ha légúti érzékenység fennáll, vagy ha füstriasztó van a szobában, tanácsos az ablakokat mindenképpen nyitva tartani a füstölés ideje alatt.

Hozzávalók a kellemes megtapasztaláshoz:

  • Sagrada Madre Premium Olibanum és Szantálfa füstölő golyó
  • Tibeti Lótusz füstölőégető
  • Tűzszerszám

Hasonló termékek