Barion Pixel

Gyógyír

Green Tree Chi Force pálcikás füstölő

Chi Force pálcikás füstölő (Csi Energia) égési ideje körülbelül 15-20 perc. Elégése után még hosszú órákig megmarad a mindent átható, kellemes illata.

690 Ft

Készleten

További információk

Tömeg 0,027 kg
Márka

Termékleírás

A Chi Force pálcikás füstölő kiváló választás lehet meditáció, jóga vagy tai chi végzése közben, valamint segítségünkre lehet bármilyen gyógyító folyamatokban is. Segíthet a pánik leküzdésében, vagy csakraterápia alatt is lehet alkalmazni, mivel arra készült, hogy növelje és kisimítsa a chi, vagyis az életenergia áramlását.

Figyeljünk arra, hogy a pálcikás füstölő, zárt térben használata, egyes emberekben allergiás reakciókat válthat ki. Amennyiben Használat közben ez bekövetkezne, a füstölőt azonnal oltsuk el. Azt a személyt, akiből a füstölő reakciót váltott ki, kísérjük szabad levegőre.  A helységet szellőztessük ki.

Biztonsági kockázat: A  Csi Energia pálcikás füstölő gyermek kezébe, vagy közelébe, csak felnőtt felügyelete mellet használjuk. A használatban lévő füstölőt ne hagyjuk könnyen gyulladó anyag közelébe. Figyeljünk, hogy függönyt, vagy egyéb anyagot nehogy a légáramlatok a füstölőhöz mozdítsák.

A  pálcikás füstölő használata:

  • A dobozból kivett füstölő pálcikát gyújtsd meg egy mécses, gyertya, vagy egyéb tűz fölött,
  • Amikor a füstölő pálca már önállóan ég, fújd el a lángot,
  • Helyezd a már aktív füstölőt egy füstölőtartóba, vagy füstölő égetőbe.

Mi kell teljesség élményéhez:

  •   Csi Energia pálcikás füstölő
  • füstölőtartó,
  • tűzszerszám.

Hasonló termékek