Barion Pixel

Gyógyír

Fleur De Vie Élet fája pálcikás füstölő

A Fleur de Vie kiváló minőségű füstölőjéről ismert, amelyet gondossággal és a részletekre való odafigyeléssel készítettek. Minden egyes pálcika sokáig ég, és hosszantartó illatot hagy maga után, amely megnyugtatja elméjét és megnyugtatja lelkét. Adja hozzá az Élet fája pálcikás füstölőt, a füstölő gyűjteményéhez, és érezze életében ennek az ősi szimbólumnak az erejét!

670 Ft

Készleten

Mennyiség Kedvezmény (%) Ár
1 - 5 db 670 Ft
6 - 11 db 5 % 637 Ft
12+ db 10 % 603 Ft

További információk

Tömeg 0,027 kg
Márka

Termékleírás

Tree of life   – Élet fája pálcikás füstölő

Az Élet fája számos kultúrában megtalálható szimbólum, amely minden élőlény összekapcsolódását jelképezi. Ez a füstölő megragadja ennek az egységnek a lényegét, természetes összetevők keverékével, amely a béke és a harmónia helyére szállít.

Az illat a cédrusfa, a szantálfa és a pacsuli finom és földes keveréke, egy kis vanília és méz édességgel. Tökéletes meditációhoz, jógához, vagy egyszerűen csak pihentető és felemelő légkör megteremtéséhez otthonában.

A Fleur de Vie kiváló minőségű füstölőjéről ismert, amelyet gondossággal és a részletekre való odafigyeléssel készítettek. Minden egyes pálcika sokáig ég, és hosszantartó illatot hagy maga után, amely megnyugtatja elméjét és megnyugtatja lelkét. Adja hozzá az Életfa füstölőjét gyűjteményéhez, és érezze életében ennek az ősi szimbólumnak az erejét!

A Fleur de Vie egy elegáns füstölő sorozat, új, autentikus illatokkal.
A Fleur de Vie nagy gondot fordít a füstölők elkészítésére, és csak a legjobb minőségű összetevőket használja, hogy egyenletes és hosszan tartó égést biztosítson. A füstölők nem tartalmaznak káros vegyszereket vagy adalékanyagokat, így biztonságosak az Ön és otthona számára. Ráadásul a csomagolás elegáns dizájnja miatt a Fleur de Vie füstölő nagyszerű ajándék lehet barátainak és szeretteinek.

Figyeljünk arra, hogy az Élet fája pálcikás füstölő, zárt térben használata, egyes emberekben allergiás reakciókat válthat ki. Amennyiben Használat közben ez bekövetkezne, a füstölőt azonnal oltsuk el. Azt a személyt, akiből a füstölő reakciót váltott ki, kísérjük szabad levegőre.  A helységet szellőztessük ki.

Biztonsági kockázat: A füstölőt gyermek kezébe, vagy közelébe, csak felnőtt felügyelete mellet használjuk. A használatban lévő füstölőt ne hagyjuk könnyen gyulladó anyag közelébe. Figyeljünk, hogy függönyt, vagy egyéb anyagot nehogy a légáramlatok a füstölőhöz mozdítsák.

A  pálcikás füstölő használata:

  • A dobozból kivett füstölő pálcikát gyújtsd meg egy mécses, gyertya, vagy egyéb tűz fölött,
  • Amikor a füstölő pálca már önállóan ég, fújd el a lángot,
  • Helyezd a már aktív füstölőt egy füstölőtartóba, vagy füstölő égetőbe.

Mi kell teljesség élményéhez:

  • Az élet Fája pálcikás füstölő pálcikás,
  • füstölőtartó,
  • tűzszerszám.

Hasonló termékek