Barion Pixel

Gyógyír

Green Tree Kaliforniai Fehér Zsálya Sárkányvér pálcikás füstölő

Kaliforniai Fehér Zsálya Sárkányvér fütölő, spirituális védelemként használható a füstölő távol tartja a gonoszt és a negatívumokat. Szexuális vágyfokozó hatása is ismert. Sebgyógyító hatása a lelki sebekre is érvényes.

690 Ft

Készleten

További információk

Tömeg 0,015 kg
Márka

Termékleírás

Green Tree Californian White Sage & Dragonsblood Füstölő

A Fehér zsálya és a Sárkányvér egyre népszerűbb illata ezekből a füstölőkből árad.
Ezt a White Sage & Dragons Blood illatot tökéletesen összekeverték, hogy megnyugtató légkört teremtsenek, miközben helyreállítják az elme és a lélek egyensúlyát. Az amerikai őslakosok évszázadok óta használják tisztító rituálékban és tisztító szertartásokban, a fehér zsálya kifejezetten tiszta illatáról úgy tartják, hogy elűzi a rossz szellemeket.
A sárkányvért, amely a különböző fafajok által termelt élénkvörös gyantából származik, ugyanígy használják védőgát létrehozására és a negatív energiák kiküszöbölésére.A sárkányvérfa férfias növény, amely a Mars bolygójához és a Tűz Elemhez kapcsolódik. Spirituális védelemként használható a füstölő távol tartja a gonoszt és a negatívumokat. Szexuális vágyfokozó hatása is ismert. Sebgyógyító hatása a lelki sebekre is érvényes.
Kézzel hengerelt, kiváló minőségű füstölő. Nagyszerű meglepetés, ajándék szeretteinknek.

Figyeljünk arra, hogy a Kaliforniai Fehér Zsálya Sárkányvér füstölő, zárt térben használata, egyes emberekben allergiás reakciókat válthat ki. Amennyiben Használat közben ez bekövetkezne, a füstölőt azonnal oltsuk el. Azt a személyt, akiből a füstölő reakciót váltott ki, kísérjük szabad levegőre.  A helységet szellőztessük ki.

Biztonsági kockázat: A  füstölőt gyermek kezébe, vagy közelébe, csak felnőtt felügyelete mellet használjuk. A használatban lévő füstölőt ne hagyjuk könnyen gyulladó anyag közelébe. Figyeljünk, hogy függönyt, vagy egyéb anyagot nehogy a légáramlatok a füstölőhöz mozdítsák.

A Kaliforniai Fehér Zsálya Sárkányvér füstölő használata:

  • A dobozból kivett füstölő pálcikát gyújtsd meg egy mécses, gyertya, vagy egyéb tűz fölött,
  • Amikor a füstölő pálca már önállóan ég, fújd el a lángot,
  • Helyezd a már aktív füstölőt egy füstölőtartóba, vagy füstölő égetőbe.

Mi kell teljesség élményéhez:

  • Kaliforniai Fehér Zsálya Sárkányvér füstölő,
  • füstölőtartó,
  • tűzszerszám.

Hasonló termékek