Barion Pixel

Gyógyír

Fleur de Vie Visszaáramló Holy Temple Kúpfüstölő

A Fleur de Vie Holy Temple visszaáramló kúpfüstölő illatolajai különleges, transzcendens hatást kelthetnek, amely isteni mámorba repít. Az illat nyugalmat és kiegyensúlyozottságot hoz, miközben egy templom békés atmoszférájára emlékeztet.

670 Ft

Készleten

Mennyiség Kedvezmény (%) Ár
1 - 5 db 670 Ft
6 - 11 db 5 % 637 Ft
12+ db 10 % 603 Ft

További információk

Tömeg 0,032 kg
Márka

Termékleírás

A Fleur de Vie Holy Temple visszaáramló kúpfüstölő illatolajai különleges, transzcendens hatást kelthetnek, amely isteni mámorba repít. Az illat nyugalmat és kiegyensúlyozottságot hoz, miközben egy templom békés atmoszférájára emlékeztet. Magasabb tudatállapotba emeli az embert, kapcsolatot teremtve az univerzummal. Szent jellege miatt az illatot porszerűnek és édesnek lehet nevezni, amely egy keleti templom hangulatát idézi.

A Fleur de Vie nagy gondot fordít a füstölők elkészítésére, és csak a legjobb minőségű összetevőket használja,hogy egyenletes és hosszan tartó égést biztosítson. A füstölők az érzelmek és gondolatok megtisztítói is.

Tökéletes választás:

  • jógához,
  • meditációhoz, vagy
  • egyszerűen egy hosszú nap utáni pihenéshez is.

A visszaáramló kúpfüstölő eltér a hagyományos kúpfüstölőtől. Először is ez egy nagyobb méretű kúp aminek az alján egy pici lyuk van, amely lehetővé teszi a füst kecsesen lefelé folyását. Az ilyen típusú füstölőket visszaáramló kerámiákkal együtt használják, amelyek tömjénes vízesés hatást eredményeznek. A visszaáramló kerámiák különböző formájú és méretűek, amelyek kombinációja lenyűgöző hatást kelt.

Hasonló termékek