Barion Pixel

Gyógyír

Aura védelmező zsályaköteg -10 cm

Az Aura védelmező zsályaköteg úgy lett megalkotva, hogy szeretettel és energiával töltsön el, miközben kellemes illattal tölti meg a teret.

3260 Ft

Készleten

Mennyiség Kedvezmény (%) Ár
1 - 5 db 3260 Ft
6 - 11 db 5 % 3097 Ft
12+ db 10 % 2934 Ft

További információk

Tömeg 0,025 kg

Termékleírás

Az Aura védelmező zsályaköteg úgy lett megalkotva, hogy szeretettel és energiával töltsön el, miközben kellemes illattal tölti meg a teret.
A zsálya a tértisztítást, védelmet és a gyógyulást szimbolizálja. Ősidők óta használatos tértisztító gyógynövény,
A fehér zsálya (Salvia apiana) füstje eltávolítja az ártó gondolatokat, rossz érzéseket, de még egyes mikrobákat és rovarokat is.
Azok, akik rendszeresen zsályával illatosítják és tisztítják otthonaikat könnyedséget, általános megtisztulást, megnyugvást, lelki békét tapasztalnak.
A fehér zsálya az amerikai őslakos indiánok számára a négy szent növény egyike (zsálya, édesfű, vörös cédrus és a dohány) A fehér zsálya füstölőt a test, az elme tisztítására javasolták, valamint a szent tárgyak, oltárok tisztítására szertartások előtt.
A fehér zsálya füstölés előnyei:
  • A növényi füstölő kötegek a hagyományos füstölőpálcákhoz és kúpokhoz képest egy különleges, természetközelibb füstölő élményt nyújtanak.
  • A zsályának antibakteriális hatású a füstje, a levegőben lévő baktériumok 94%-át megsemmisíti.
  • Erős energetikai tisztító hatású
  • Terek és tárgyak energetikai tisztításához is ajánljuk, valamint a test, lélek és elme megtisztulását célzó szertartások és tevékenységek során is támogatja a folyamatot.
  • Kiváló kiegészítő meditációhoz.
  • Mivel megszabadít a negatív energiáktól, ezért emeli a hangulatot, és csökkenti a stresszt.
  • Tértisztítás után kellemesebb lesz a közeg a helyiségben, az adott szobában javul az alvás minősége is.
  • Mivel bő és sűrű füsttel ég, egy alkalommal általában csak egy kis rész használódik el, ezért egy köteg is sokáig elegendő.

Az Aura védelmező zsályaköteg 10 cm hosszú.

Hasonló termékek