Barion Pixel

Gyógyír

Tribal Soul White Copal

A Copal eredete az azték nahuatil szóból (Copalli) származik, és a „Bursera” család fáiból kinyert gyantafélék különbözőségére utal. Évezredekkel ezelőtt a Copal-t a Mayák és az Aztékok szent gyantaként tekintették Mexikóban és Közép-Amerikában.

950 Ft

Készleten

Mennyiség Kedvezmény (%) Ár
1 - 5 db 950 Ft
6 - 11 db 5 % 903 Ft
12+ db 10 % 855 Ft

További információk

Tömeg 0,18 kg

Termékleírás

A Tribal Soul White Copal kúpfüstölő természetes alapanyagok felhasználásával készül.

A Copal eredete az azték nahuatil szóból (Copalli) származik, és a „Bursera” család fáiból kinyert gyantafélék különbözőségére utal. Évezredekkel ezelőtt a Copal-t a Mayák és az Aztékok szent gyantaként tekintették Mexikóban és Közép-Amerikában. A Mayák gyakran felajánlották a Copal-t az isteneknek, mint az egyik legértékesebb dolgot, a dohánnyal és a kakaóval együtt. A Copal ma is használatos sámánikus ceremóniákban az energetikai védelem, felajánlás, tisztítás és tisztítás céljából. Kiváló füstölő pozitív változások elérésére. A Copal gazdag, édes, fenyő illata békét és harmóniát hoz.

Használati utasítások: Tartsd a kúpot az egyik kézben, a gyújtót a másikban. Döntsd meg a kúpot oldalra, és gyújtsd meg a kúp hegyes végét 5-10 másodpercig. Amikor elkezd világítani, oltsd el a lángot, és helyezd a kúpot a visszaáramló füstölőtartóra. Optimális használat érdekében kerüld a huzatot.

Hasonló termékek