Barion Pixel

Gyógyír

7 Arkangyal füstölő

A 7 Arkangyal füstölő csomag tartalma: 7 csomag, mindegyik arkangyal 5 pálcikával
Illatok:
 • • Mihály arkangyal: Rue
 • • Jophiel arkangyal: Ezer virág
 • • Chamuel arkangyal: Rózsa és méz
 • • Gábriel arkangyal: Szantálfa
 • • Rafael arkangyal: Jázmin
 • • Uriel arkangyal: Fahéj
 • • Zadquiel arkangyal: Ibolya

1150 Ft

Készleten

További információk

Termékleírás

7 Arkangyal füstölő származási helye: India

A 7 Arkangyal füstölő csomag tartalma: 7 csomag, mindegyik arkangyal 5 pálcikával
Illatok:
 • • Mihály arkangyal: Rue
 • • Jophiel arkangyal: Ezer virág
 • • Chamuel arkangyal: Rózsa és méz
 • • Gábriel arkangyal: Szantálfa
 • • Rafael arkangyal: Jázmin
 • • Uriel arkangyal: Fahéj
 • • Zadquiel arkangyal: Ibolya
 • Mihály arkangyal: Az isteni rend oltalmazója.
Én vagyok, Miguel, aki védelek és vezetlek vasárnaponként, azért jövök, hogy segítsek neked az Isteni Szeretet Energiájával, elszakítva az ellentmondásos kapcsolatokat, és megszabadítva a problémák és nehézségek fájdalmától és szenvedésétől, valamint az elsöprő gondolatoktól.
Mihály arkangyal ismeri és megmutatja neked sorsfeladatodat.Minden tisztaság védelmezőjeként Mihály maga az erő és az érték. Csodálatos módon képes beavatkozni az események folyásába azért, hogy életeket mentsen, hogy védje testünket, szeretteinket, járműveinket, tulajdonunkat és hírnevünket.Amikor autóba szállunk, mindig kérjük Mihályt, hogy védelme kísérjen minket utunk során. Ne feledd! Az arkangyalok csak akkor tudnak közbelépni, ha megkérjük őket.
Spirituális védelem, Mihály arkangyal, a védelmezők védelmezője, aki megóv minket a félelemtől és a félelmen alapuló energiák összes hatásától. Végtére is ezek a negatív érzelmek bújnak meg minden olyan dolog mögött, amelyek kellemetlenségeket okoznak nekünk ebben a világban. Félelem nélkül azonban eljön a béke.
Kérdd Mihály védelmét az alacsonyabb energiákkal szemben!
 • Jophiel arkangyal: A megvilágosodás hercege.
Én vagyok, Jophiiel, aki megvédelek és vezetlek hétfőn, a Bölcsesség és Megértés Lángjával, megértetem veled az Istenség lényegi és korlátlan valóságát, és segítek vágyaid, elképzeléseid és terveid megvalósításában.
Jophiel a szépség angyala, aki határozottan nőies energiákkal rendelkezik. Küldetése az, hogy szépséget csempésszen mindenbe, az élet összes területére.Jophiel arkangyal segít abban, hogy pozitívan tekintsünk az életre, kapcsolatainkra és életkörülményeinkre.Segít a zűrzavar felszámolásában, és hogy olyan környezetet teremtsünk, ahol jó érzés dolgozni, és ahol ki tudjuk pihenni magunkat.Iránymutatást ad az öngondoskodás minden területén, beleértve önmagunk csinosítását és szépítését is. Mikor hívjuk be Jophiel arkangyalt?
Jophiel arkangyal segíthet abban, hogy negatív hozzáállásunkat egy csapásra pozitívvá változtassuk. A többi emberrel való félreértések helyrehozásáért is nagyon sokat tehet. Jophielnek számos olyan képessége van, amelyek segítségével szépséget csempészhet életünkbe, beleértve hajunk szépségét, a sminkünket és ruhatárunk felfrissítését is.
Miután megkéred Jophielt arra, hogy hozza el a szépséget az életedbe, könnyen eluralkodhat rajtad az az érzés, amely azt sugallja, hogy ajándékozd vagy add el feleslegessé vált dolgaidat. Minden szeretetem és tiszteletem Jophiel arkangyalé, akit az ősi ázsiai térrendezési módszer után szabadon én a feng shui angyalának is nevezek. Jophiel ugyanis tudja, hogy a rendezett környezet jótékony hatással van energiaszintünkre, hangulatunkra, alvásminőségünkre, sőt egészségünkre is. A Jophielt körülölelő szín sötét rózsaszín, ha tehát hirtelen erős, rózsaszínben pompázó felvillanásokat és szikrákat látsz, vagy egy csapásra elkezdesz vonzódni ehhez a színhez, az annak a jele, hogy Jophiel arkangyal veled van.
 • Chamuel arkangyal: A szeretet arkangyala,
a jószívűség és a tolerancia angyalának is nevezik.
Én vagyok, Chamuel, aki védelek és vezetlek kedden, a Szeretet ereje nélkül semmi sem létezik az Univerzumban, és segítek neked szemlélni a Szeretet fényét a napi tudatban, amely felszabadít és tökéletesít testileg és lelkileg.
Chamuel arkangyal a tisztaság és a feltétel nélküli szeretet megtestesülése. Arra hívja fel a figyelmet, hogy mindannyian Isten gyermekei vagyunk és biztat, minden hibánkkal együtt fogadjuk el magunkat. Hiszen csak akkor tudunk másokat is szeretni, ha képesek vagyunk önmagunk szeretetére. Fel tudja vidítani a lelkünket akkor is, ha szívünket depresszió és kétségbeesés nyomasztja, vagy ha magányosnak érezzük magunkat. Segít leküzdeni az előítéleteket, az irigységet vagy éppen a bűntudatot. Gyógyítja az aggódást, békét és megnyugvást hoz életünkbe.
Ő a kapcsolatok és a társas viszonyok szakértője. Mindenféle kapcsolatot tisztáz és összhangba hoz: az önmagunkkal és embertársainkkal való viszonyt, a természethez vagy Istenhez fűződő kapcsolatunkat.
A következő helyzetekben hívjuk Chamuelt:
– Ha nyomasztónak érezzük hétköznapi feladatainkat vagy az egész életet.
– Ha a hétköznapokban nem marad hely az öröm, a tánc, a nevetés számára, mert nincs időnk a gyerekek vagy a munka miatt.
– Ha fogva tartanak a problémáink, az érzéseink, ha örömtelenek és depressziósok vagyunk.
– Ha szeretetre és biztonságra vágyunk
– Ha kirekesztettnek, magányosnak érezzük magunkat.
– Ha képtelenek vagyunk nevetni.
– Kapcsolati problémák tisztázására.
– Családi vagy házastársak közötti feszültségek esetén.
– Munkatársak közötti feszültségek megszüntetésére.
– A kreativitás ösztönzésére.
 • Gábriel arkangyal: A megújulás és a feltámadás angyala
Én vagyok, Gábriel, aki szerdán megvédelek és vezetlek, finomítom belátásodat és intuíciódat, megmutatom a helyes utat a küldetésed teljesítéséhez ebben a világban, megtisztítom elektronaidat, és segítek felemelkedni a tisztaság és hűség keretei között. egyéni igazság.
Feladatai többek között: az útmutatás és hogy felébresszen bennünket. Segíteni tud abban is, hogy magasabb rezgés szinten működjünk (ami életmentően időszerű).
Útmutatást ad: ha munkahelyet keresünk, ha különböző változások állnak előttünk (mint például költözés, nagyobb beruházás), ha nem látjuk az élet értelmét, s szeretnénk megérteni életünk valódi célját. Segít ha letérünk lelki ösvényünkről, ha új kapcsolatba kezdünk vagy családot szeretnénk alapítani, ha álmainkat és látomásainkat meg akarjuk érteni, ha spirituális látásunk akadályozott.
Továbbá segít, ha méregteleníteni akarjuk testünket, tisztítani a negatív gondolatoktól szellemünket, ha pszihés támadás ér vagy valaki problémáját magunkba szívtuk, ha zaklatásnak vagyunk kitéve, ha környezetünket negatívnak érezzük (például otthoni munkahely tértisztítása).
 • Rafael arkangyal: A gyógyítás, a teljesség és egység angyala, az Isteni gyógyító energia közvetítője
Én vagyok, Rafael, aki védelek és vezetlek csütörtökön, a Megszentelés Lángjával meggyógyítom testedet, elmédet és lelkedet. Enyhítem szenvedéseidet, és elvezetlek a maximális egészség és jólét felé, amihez a kulcs a belső istenségedben található.
Rafael arkangyal a gyógyítás, a teljesség és egység angyala, az Isteni gyógyító energia közvetítője. Segít meggyógyítani a testet, a lelket és az elmét. Rafael arkangyal az 5. sugár isteni energiáit közvetíti, amely által összekapcsolódhatunk a forrás gyógyító, szeretet erejével.
Életünk minden területére gyógyító hatással van, nem csak a testet, hanem az érzéseket, a gondolatokat, a helyzeteket, valamint Istenhez, a fényhez, az egységhez való viszonyunkat is rendbe teszi.
Ha elfordulunk a szeretettől, ha elválasztva érezzük magunkat tőle, Rafael ereje világossá teszi, hogy a szeretet mindig körülöttünk van, magunkban hordjuk akkor is, ha nem vesszük észre.
„Minden betegség, de nem minden beteg gyógyítható”. Néha a betegek nem hajlandóak meggyógyulni, még akkor sem, ha ők keresik fel az orvost vagy a gyógyítót. A betegség figyelmességet, ápolást jelent számukra, vagy bűntudatuk kompenzálására használják. Rafael energiája ilyenkor is segít felismerni, hogy a gyógyításhoz vezető ajtót ki kell nyitni, és utána meg kell találni a megfelelő gyógyítót.
Rafael azt is érthetővé teszi, miért hisszük, hogy elválasztattunk az egységtől. Megmutatja a fájdalom, a nyomasztó helyzet vagy a megbetegedés mögött húzódó gondolatokat.
 • Uriel arkangyal: A bölcsesség és rendszerek angyala. Nevének jelentése: Isten fénye, Isten tüze.
Én vagyok, Uriel, aki oltalmaz és vezet téged pénteken, a Tudás Lángján keresztül, szeretettel feltárom a Teremtő Fényét, amely feloldja a sötétséget, az árnyakat. Mindig megadja a szükséges lelki és anyagi védelmet és gondoskodást.
Uriel információkkal, ötletekkel, jelenésekkel és belátással látja el az elménket. Nagyszerű segítség lehet, ha valamilyen megoldásra van szükségünk, legyen szó üzleti megbeszélésről, írásról, tanulásról vagy egy teszt megírásáról. Uriel a fülünkbe súgja a helyes megoldásokat, amiket olyan szavakként vagy gondolatokként kapunk meg, amelyek hirtelen „töltődtek” fel az elménkbe.
Akkor hívjuk Uriel arkangyalt, amikor intellektuális tevékenységeket folytatunk. Uriel szorosan együttműködik Zadkiel arkangyallal, hogy segítsen a tanulóknak a tesztek megírásában és az iskolában.
 • Zadquiel ( Zádkiel) arkangyal: Az átalakulás ,a megbocsájtás és az irgalom arkangyala
Én vagyok, Zadquiel, aki szombaton óvlak és vezetlek, az Ibolya Láng erejével segítek megtisztítani és regenerálni fizikai testedet, és kitörölni elmédből és szívedből a trauma, szomorúság, kudarcok, boldogtalanság minden nyomát.
Zadquiel orvosolja a fájdalmas emlékeket, és emlékeztet minket Istentől származó spirituális eredetünkre és küldetésünkre. Útmutatása eljuttat minket oda, hogy a megbocsátás mellett tegyük le voksunkat.egyszerre összpontosít a megbocsátásra és az emlékekre, ekképpen képes arra, hogy megszabadítson múltbéli érzelmi fájdalmainktól. Zadquiel arkangyal segít, hogy elengedd a régóta magadban tartott haragot és az áldozati szerepkört. Ezáltal képes leszel arra, hogy isteni életcélodra koncentrálj, annak megfelelően éld az életed. Ha érzelmi gyógyításra kéred fel Zadquielt, egyből érezni fogod, ahogyan a fókusz átkerül a fájdalmas emlékekről az életed során felhalmozódott csodálatos pillanatokra.
Zadquiel arkangyal az elme nagyszerű gyógyítója is, aki finoman vezet, és megtanít minket arra, hogy hogyan vállaljunk felelősséget saját boldogságunkért.

Hasonló termékek