Barion Pixel

Gyógyír

Fehér zsálya és cédrus pálcikás füstölő

A  White Sage & Cedar Fehér zsálya és cédrus pálcikás füstölő kiváló spirituális ajándék lehet szeretteinknek, barátainknak. Alkalmas lehet hálánk, köszönetünk kifejezésére. Szakrális szerek kiegészítéséhez kiválóan alkalmazható.

690 Ft

Készleten

Mennyiség Kedvezmény (%) Ár
1 - 5 db 690 Ft
6 - 11 db 5 % 656 Ft
12+ db 10 % 621 Ft

További információk

Tömeg 0,027 kg
Márka

Termékleírás

White Sage & Cedar,  Fehér zsálya és cédrus pálcikás füstölő

Fehér zsálya : A fehér zsályát évszázadok óta használták az őslakosok az elme, a test és a szellem megtisztítására. Mivel képes eloszlatni a negatív energiákat és elősegíti a nyugalmat, ez az illat tökéletes választás mindazok számára, akik szeretnék megnyitni szívcsakrájukat és megtapasztalni a belső béke mélyebb érzését. Cédrus : Enyhén édes, friss és fás illatot ad. Az egyik legrégebbi aromaterápiás gyógynövény. A cédrust az ókortól kezdve nagyra értékelik, parfümökben is használatos. Gazdag, kissé maszkulin illata lazító hatású. Általában akkor használják, amikor nyugalomra van szükség. Támogatja az idegpályák ellazulását, szorongás enyhítő, így különösen előnyös tud lenni nagyfokú stressz esetén. A cédrus illata érzelmileg is erősen stimuláló hatású. Használata elősegíti az emberekben a közösséghez tartozás érzésének kialakulását. Nyitottá és elfogadóvá tesz.

Figyeljünk arra, hogy a Fehér zsálya és cédrusfüstölő, zárt térben használata, egyes emberekben allergiás reakciókat válthat ki. Amennyiben Használat közben ez bekövetkezne, a füstölőt azonnal oltsuk el. Azt a személyt, akiből a füstölő reakciót váltott ki, kísérjük szabad levegőre.  A helységet szellőztessük ki.

Biztonsági kockázat: A füstölőt gyermek kezébe, vagy közelébe, csak felnőtt felügyelete mellet használjuk. A használatban lévő füstölőt ne hagyjuk könnyen gyulladó anyag közelébe. Figyeljünk, hogy függönyt, vagy egyéb anyagot nehogy a légáramlatok a füstölőhöz mozdítsák.

A Fehér zsálya és cédrus füstölő használata:

  • A dobozból kivett füstölő pálcikát gyújtsd meg egy mécses, gyertya, vagy egyéb tűz fölött,
  • Amikor a füstölő pálca már önállóan ég, fújd el a lángot,
  • Helyezd a már aktív füstölőt egy füstölőtartóba, vagy füstölő égetőbe.

Mi kell teljesség élményéhez:

  • Fehér zsálya és cédrus füstölő,
  • füstölőtartó,
  • tűzszerszám.

Hasonló termékek