Barion Pixel

Gyógyír

Green Tree Angel Healing Natural Masala Füstölő

A Gyógyító angyalok füstölő használata egy különleges tapasztalatot nyújt az otthonodban vagy a meditációs teredben. Fedezd fel az nyugtató és gyógyító hatását!  Gyógyító angyalok füstölő segít elérni a belső békét és harmóniát. Az angyali gyógyítás energiáját hozza közeledbe, segítve a test, lélek és elme gyógyulását.

690 Ft

Készleten

Mennyiség Kedvezmény (%) Ár
1 - 5 db 690 Ft
6 - 11 db 5 % 656 Ft
12+ db 10 % 621 Ft

További információk

Tömeg 0,027 kg
Márka

Termékleírás

Green Tree Angel Healing – Gyógyító angyalok füstölő

Egy különleges tapasztalatot nyújt az otthonodban vagy a meditációs teredben. Fedezd fel az nyugtató és gyógyító hatását!

A füstölő segít elérni a belső békét és harmóniát. Az angyali gyógyítás energiáját hozza közeledbe, segítve a test, lélek és elme gyógyulását.  Finom aromájú és gyengéd szantálfa illatával körül öleli a teret, és segít megszüntetni a stresszt és a negatív energiákat. Engedd, hogy az angyalok jelenléte és gyógyító ereje megérintsen, és  új erőt és felüdülést hozzon az életedbe.

Figyeljünk arra, hogy a füstölőt, zárt térben használata, egyes emberekben allergiás reakciókat válthat ki. Amennyiben Használat közben ez bekövetkezne, a füstölőt azonnal oltsuk el. Azt a személyt, akiből a füstölő reakciót váltott ki, kísérjük szabad levegőre.  A helységet szellőztessük ki.

Biztonsági kockázat: A füstölőt gyermek kezébe, vagy közelébe, csak felnőtt felügyelete mellet használjuk. A használatban lévő füstölőt ne hagyjuk könnyen gyulladó anyag közelébe. Figyeljünk, hogy függönyt, vagy egyéb anyagot nehogy a légáramlatok a füstölőhöz mozdítsák.

A füstölő használata:

  • A dobozból kivett füstölő pálcikát gyújtsd meg egy mécses, gyertya, vagy egyéb tűz fölött,
  • Amikor a füstölő pálca már önállóan ég, fújd el a lángot,
  • Helyezd a már aktív füstölőt egy füstölőtartóba, vagy füstölő égetőbe.

Mi kell teljesség élményéhez:

  • Gyógyító angyalok füstölő,
  • füstölőtartó,
  • tűzszerszám.

Hasonló termékek