Barion Pixel

Gyógyír

Green Tree Native Soul Palo Santo + Florida Water füstölő

A Native Soul Palo Santo Florida Water egy másik kellemes illatú füstölő a Green Tree márkától. A Palo Santo balzsamos, gyógynövényes illatának kombinációja a Florida Water citrusos és fűszeres aromájával valóban energetizáló és tisztító élményt nyújt.

690 Ft

Elfogyott

Mennyiség Kedvezmény (%) Ár
1 - 5 db 690 Ft
6 - 11 db 5 % 656 Ft
12+ db 10 % 621 Ft

További információk

Tömeg 0,027 kg
Márka

Termékleírás

A Native Soul Palo Santo Florida Water egy másik kellemes illatú füstölő a Green Tree márkától.

Palo Santo (spanyolul szent fa) egy misztikus vad fa az Amazonas esőerdőiből, amelyet évezredek óta használnak a sámánok a test és a lélek gyógyítására, valamint a terek megtisztítására.

A Florida Water, egy kölni víz, amelyet az 1800-as évek elején hoztak létre, spirituális vízzé vált, népszerű a dél-amerikai és karibi kultúrák körében. Beépült a mágikus és rituális tradíciókba, hogy megtisztítsa a lelket, vonzza a jó szerencsét és védelmet biztosítson.

A Palo Santo balzsamos, gyógynövényes illatának kombinációja a Florida Water citrusos és fűszeres aromájával valóban energetizáló és tisztító élményt nyújt.

A Green Tree márka kifejezetten álmodozóknak, füstölés szerelmeseinek, jógikusoknak szól. Olyan termékvonalakkal, mint a Native Soul, minden füstölő és füstölés szerelmese megtalálhatja, amit keres.

A füstölő:

  • kézzel készült,
  • etikusan előállított,
  • környezetbarát termék, mely
  • gyermekmunka mentesen került előállításra.

 

Hasonló termékek