Barion Pixel

Gyógyír

Green Tree 7 Angels Kúpfüstölő

A Green Tree 7 Angels kúpfüstölőt a legfinomabb gyógynövények, virágkivonatok, egzotikus olajok és egyéb természetes összetevők alkotják. A gyógynövényeket, gyantákat és indiai fűszereket (masala)gondosan válogatják és szakértő módon keverik össze, hogy minél inkább kifejtsék pozitív hatásukat.

670 Ft

Készleten

Mennyiség Kedvezmény (%) Ár
1 - 5 db 670 Ft
6 - 11 db 5 % 637 Ft
12+ db 10 % 603 Ft

További információk

Tömeg 0,027 kg
Márka

Termékleírás

A Green Tree 7 Angels kúpfüstölőt a legfinomabb gyógynövények, virágkivonatok, egzotikus olajok és egyéb természetes összetevők alkotják. A gyógynövényeket, gyantákat és indiai fűszereket (masala)gondosan válogatják és szakértő módon keverik össze, hogy minél inkább kifejtsék pozitív hatásukat. Kivételes füstölő, amely a hagyományos indiai füstölőkészítés különleges művészetének terméke.

A Green Tree 7 Angels kúpfüstölő:

  • kézzel készült,
  • nem tartalmaz mérgező anyagokat,
  • nem tartalmaz állati eredetű összetevőket,
  • elkészítésekor nem alkalmaztak gyermekmunkát,
  • nem tartalmaz fekete szenet, valamint
  • kizárólag természetes adalékanyagokat tartalmaz.

A Green Tree 7 Angels kúpfüstölő által megtapasztalhatjuk a természet illatát, a füstölők által békét és harmóniát hozhatunk a környezetébe. Természetes, kézzel készített füstölők, amelyek a gyógynövények, gyanták, valamint olajok keverékét tartalmazzák. Minden illat hagyományos indiai receptek szerint, gondosan, szeretettel és odafigyeléssel készül. A termékek környezetbarát csomagolásba kerülnek.

Fontos: Soha ne hagyd felügyelet nélkül a Green Tree 7 Angels kúpfüstölőt, miközben ég, valamint gyermekektől mindig tartsd távol! A kúpfüstölőt mindig megfelelő füstölőtartóban vagy füstölődobozban égesd jól szellőző helyen!

 

 

 

Hasonló termékek