Barion Pixel

Gyógyír

Fleur De Vie Goji bogyó pálcikás füstölő

A Fleur de Vie Goji Berry pálcikás füstölője a tökéletes módja annak, hogy egy csipetnyi ellazulást és nyugalmat adjon napi rutinjához. Ennek a füstölőnek autentikus illata van, amely biztosan feldobja a hangulatot és megnyugtatja érzékeit.

670 Ft

Készleten

Mennyiség Kedvezmény (%) Ár
1 - 5 db 670 Ft
6 - 11 db 5 % 637 Ft
12+ db 10 % 603 Ft

További információk

Tömeg 0,027 kg
Márka

Termékleírás

Goji berry – Goji bogyó pálcikás füstölő

A Fleur de Vie Goji bogyó pálcikás füstölője a tökéletes módja annak, hogy egy csipetnyi ellazulást és nyugalmat adjon napi rutinjához. Ennek a füstölőnek autentikus illata van, amely biztosan feldobja a hangulatot és megnyugtatja érzékeit.

A Goji Bogyó pálcikás füstölő gyümölcsös aromája számos egészségügyi jótékony hatásáról ismert, beleértve az energiát, javítja a keringést és elősegíti a mentális tisztaságot. Égéskor ez a füstölő lágy és finom illattal tölti meg a szobát, amely órákon át megmarad, békés és harmonikus légkört teremtve.

Minden egyes pálcika gondosan, természetes összetevők felhasználásával készült, így biztosítva a kiváló minőségű és hosszan tartó égési időt. Akár jógázol, akár meditálsz, vagy egyszerűen csak otthon lazítasz, a Fleur de Vie Goji Berry füstölője tökéletes társ spirituális utazásodhoz.

A Fleur de Vie egy elegáns füstölő sorozat, új, autentikus illatokkal.

A Fleur de Vie nagy gondot fordít a füstölők elkészítésére, és csak a legjobb minőségű összetevőket használja, hogy egyenletes és hosszan tartó égést biztosítson. A füstölők nem tartalmaznak káros vegyszereket vagy adalékanyagokat, így biztonságosak az Ön és otthona számára. Ráadásul a csomagolás elegáns dizájnja miatt a Fleur de Vie füstölő nagyszerű ajándék lehet barátainak és szeretteinek.

Figyeljünk arra, hogy a Goji bogyó pálcikás füstölő  füstölő, zárt térben használata, egyes emberekben allergiás reakciókat válthat ki. Amennyiben Használat közben ez bekövetkezne, a füstölőt azonnal oltsuk el. Azt a személyt, akiből a füstölő reakciót váltott ki, kísérjük szabad levegőre.  A helységet szellőztessük ki.

Biztonsági kockázat: A füstölőt gyermek kezébe, vagy közelébe, csak felnőtt felügyelete mellet használjuk. A használatban lévő füstölőt ne hagyjuk könnyen gyulladó anyag közelébe. Figyeljünk, hogy függönyt, vagy egyéb anyagot nehogy a légáramlatok a füstölőhöz mozdítsák.

A Goji bogyó pálcikás füstölő pálcikás füstölő használata:

  • A dobozból kivett füstölő pálcikát gyújtsd meg egy mécses, gyertya, vagy egyéb tűz fölött,
  • Amikor a füstölő pálca már önállóan ég, fújd el a lángot,
  • Helyezd a már aktív füstölőt egy füstölőtartóba, vagy füstölő égetőbe.

Mi kell teljesség élményéhez:

  • pálcikás füstölő pálcikás füstölő füstölő pálcikás füstölő,
  • füstölőtartó,
  • tűzszerszám.

 

Hasonló termékek