Barion Pixel

Gyógyír

Fleur de Vie Visszaáramló Chakra Energy Kúpfüstölő

670 Ft

Készleten

Mennyiség Kedvezmény (%) Ár
1 - 5 db 670 Ft
6 - 11 db 5 % 637 Ft
12+ db 10 % 603 Ft

További információk

Tömeg 0,032 kg
Márka

Termékleírás

Chakra Energy – Csakra energia

A Fleur de Vie Chakra Energy füstölő prémium minőségű csakra harmonizáló füstölő. Ez a csodálatos doboz hét különböző illattal rendelkezik, amelyek megfelelnek a test minden csakrájának.

A gyökércsakra a szantálfa illatával van alapozva, míg a szakrális csakra narancs illata elősegíti a kreativitást és az érzékiséget. A Solar Plexus csakra esetében a citromot az önbizalom és a személyes erő növelésére használják. A szívcsakra számára a rózsa illata a szeretetet és az együttérzést segíti elő. A torokcsakrát levendula illata nyugtatja, elősegíti a kommunikációt és az önkifejezést. A harmadik szem csakra illata a tömjén, amely erősíti az intuíciót és a spirituális tudatosságot. Végül pedig a koronacsakra illata a jázmin, amely elősegíti a spirituális kapcsolatot és a megvilágosodást. Az illatok által kapcsolatba kerülhetünk legmélyebb önvalónkkal és a meditációk alkalmával tisztíthatjuk csakráinkat, egyensúlyba hozhatjuk őket.

A Fleur de Vie egy elegáns füstölő sorozat, új, autentikus illatokkal.

A Fleur de Vie nagy gondot fordít a füstölők elkészítésére, és csak a legjobb minőségű összetevőket használja, hogy egyenletes és hosszan tartó égést biztosítson. A füstölők nem tartalmaznak káros vegyszereket vagy adalékanyagokat, így biztonságosak az Ön és otthona számára. Ráadásul a csomagolás elegáns dizájnja miatt a Fleur de Vie füstölő nagyszerű ajándék lehet barátainak és szeretteinek.

 

 

Hasonló termékek