Barion Pixel

Gyógyír

Fehér zsálya és yerba santa köteg 10 cm

A zsálya a tértisztítást, védelmet és a gyógyulást szimbolizálja. Ősidők óta használatos tértisztító gyógynövény. A Yerba Santa Észak-Amerika délnyugati hegyvidékein fordul elő. A spanyolok adták ezt a nevet a növénynek, aminek a jelentése ,,szent gyógynövény”. A nyugati törzsek már régóta használták gyógyászati és spirituális célokra egyaránt.

3260 Ft

Elfogyott

Mennyiség Kedvezmény (%) Ár
1 - 5 db 3260 Ft
6 - 11 db 5 % 3097 Ft
12+ db 10 % 2934 Ft

További információk

Tömeg 1 kg

Termékleírás

A fehér zsálya yerba santa köteg két különleges növény kombinációjából áll, így rendkívül alkalmas a terek megtisztítására, miközben kellemes illattal tölti meg azt.
A zsálya a tértisztítást, védelmet és a gyógyulást szimbolizálja. Ősidők óta használatos tértisztító gyógynövény.
A fehér zsálya (Salvia apiana) füstje eltávolítja az ártó gondolatokat, rossz érzéseket, de még egyes mikrobákat és rovarokat is. Azok, akik rendszeresen zsályával illatosítják és tisztítják otthonaikat könnyedséget, általános megtisztulást, megnyugvást, lelki békét tapasztalnak.
A fehér zsálya füstölés előnyei:
  • a növényi füstölő kötegek a hagyományos füstölőpálcákhoz és kúpokhoz képest egy különleges, természetközelibb füstölő élményt nyújtanak;
  • a zsályának antibakteriális hatású a füstje, a levegőben lévő baktériumok 94%-át megsemmisíti;
  • erős energetikai tisztító hatású;
  • terek és tárgyak energetikai tisztításához is ajánljuk, valamint a test, lélek és elme megtisztulását célzó szertartások és tevékenységek során is támogatja a folyamatot;
  • kiváló kiegészítő meditációhoz;
  • mivel megszabadít a negatív energiáktól, ezért emeli a hangulatot, és csökkenti a stresszt;
  • tértisztítás után kellemesebb lesz a közeg a helyiségben, az adott szobában javul az alvás minősége is.

A Yerba Santa Észak-Amerika délnyugati hegyvidékein fordul elő. A spanyolok adták ezt a nevet a növénynek, aminek a jelentése ,,szent gyógynövény”. A nyugati törzsek már régóta használták gyógyászati és spirituális célokra egyaránt. Különösen nagyra értékelik gyógyító rituálékhoz használt gyógynövényként és úgy tartják, hogy semlegesíti a betegséget okozó negatív energiákat és védelmet nyújt.

Egy köteg fehér zsálya yerba santa köteg 10 cm hosszú.

Az oldalon feltüntetett ár egy fehér zsálya yerba santa köteg árának felel meg.

Hasonló termékek