Barion Pixel

Gyógyír

Fehér Zsálya és sárkányvér köteges füstölő – 10 cm

Ebben a különleges kombinációban a TŰZ ÉS VÍZ egyesül dinamikus egyensúlyban. Mágikus hatásáért használják, füstölik, mint például az erő, a sebezhetetlenség, a bátorság, tettrekészség, a teremtőerő, ez utóbbi miatt nemcsak a tisztító, védelmező, hanem a szerelmi keverékek elmaradhatatlan összetevője is.

3260 Ft

Készleten

Mennyiség Kedvezmény (%) Ár
1 - 5 db 3260 Ft
6 - 11 db 5 % 3097 Ft
12+ db 10 % 2934 Ft

További információk

Tömeg 0,025 kg

Termékleírás

Fehér Zsálya és sárkányvér köteges füstölő két különleges és spirituális események körében kedvelt növény illatával tölti meg a teret.

A köteg alapját adó kaliforniai fehér zsálya az észak-amerikai indiánok egyik legszentebb és leggyakrabban használt füstölőszere.Mivel víz elemű növényről van szó, ezért erőteljesen dolgozik és tisztít érzelmi szinteken, de ami még talán ennél is fontosabb mágikus hatása, mert kitisztítja a „zavaró érzelmeket”, ahogy a buddhisták nevezik őket, segít, hogy középre kerülve, egy semleges ( isteni ) nézőpontból hozhassuk meg döntéseinket. Felismerve, hogy melyek az igazán fontos dolgok az életünkben vagy éppen az adott helyzetben.

A sárkányvér színe jelzi, hogy a szóban forgó füstölőszer tüzes, marsikus energiát hordoz.A sárkányvér száraz, erőteljes és különleges, tértisztító illat, előzi az ártó erőket. Hosszú élet kívánságokhoz is alkalmazható, mivel fája az egyik legtovább élő növény a Földön. Füstölik mágikus hatásáért, mint például az erő, a sebezhetetlenség, a bátorság, tettrekészség, a teremtőerő.

Ebben a különleges kombinációban a TŰZ ÉS VÍZ egyesül dinamikus egyensúlyban.

  • mágikus hatásáért használják, füstölik, mint például az erő, a sebezhetetlenség, a bátorság, tettrekészség, a teremtőerő, ez utóbbi miatt nemcsak a tisztító, védelmező, hanem a szerelmi keverékek elmaradhatatlan összetevője is.

A füstölő köteg 10 cm hosszú.

Hasonló termékek