Barion Pixel

Gyógyír

Visszaáramló kúpfüstölők használata

A lenyűgöző és elbűvölő füstfolyamot kínáló visszaáramló füstölők segítenek enyhíteni a stresszt és a fáradtságot. A magas illóolaj- és gyantatartalma miatt a visszaáramló kúpfüstölők füstje nehezebb, mint a levegő. A füstölő kúpból kiáramló füst a nyíláson keresztül lefolyik, és olyan füstáramot hoz létre, amely úgy néz ki, mint egy folyó vízesés.

Egyedülálló és művészi visszaáramló kerámia füstölőtartóink nem csak a visszaáramló kúpfüstölők égetésére szolgálnak, hanem dekorációs elemként is használhatók otthonában.

MILYEN ELŐNYEI VANNAK A VISSZAFOLYÓ KÚPFÜSTÖLŐ HASZNÁLATÁNAK?
Egészség: A visszafolyó kúpfüstölő által keltett gyengéd illat és gyönyörű füst ellazulást és békét hoz. Amellett, hogy javítja a koncentrációt, spirituális értéket is kínál, mivel számos előnnyel rendelkezik az esztétikával és a meditációval kapcsolatban.

Hosszan tartó illat: A visszaáramló kúpfüstölők hosszabb ideig megőrzik illatukat, mint a hagyományos füstölők. A visszaáramló kúpfüstölő 20-30 perc alatt ég el, de az aroma akár 1 napig is kitarthat.

Könnyen használható: További előnye, hogy a visszaáramlókúpfüstölők könnyen és biztonságosan használhatóak.


HAGYOMÁNYOS KÚPFÜSTÖLŐK ÉS A VISSZAÁRAMLÓ KÚPFÜSTÖLŐK KÖZÖTTI KÜLÖNBSÉG
A hagyományos kúpfüstölők lehetővé teszik a füst felemelkedését, és 20-40 percig illatosítja otthonát, miközben a kúp formája vékony és piramisszerű. A visszaáramló kúpfüstölők illata akár 1 napig is kitarthat, és felülről lefelé függőleges lyukkal rendelkeznek, így a füst bejuthat a kerámiába . A hagyományos kúpfüstölőkön nincs lyuk, így nem tudják létrehozni a füstvízesés hatást, mint a visszaáramló kúpfüstölők..

A visszaáramló kúpfüstölő meggyújtása különbözik a hagyományos kúp meggyújtásától, mivel hagyni kell, hogy legalább egyharmadával leégjen, mielőtt a kerámiára helyezi, míg a hagyományos kúp elhelyezhető a tartójában, amint meglátja a pirosan izzó hegyét és füstölni kezd.

A VISSZAÁRAMLÓ KÚPFÜSTÖLŐ HASZNÁLATA
Egy visszaáramló kúpfüstölő meggyújtása olyan, mint egy füstölőpálca meggyújtása. Egyszerűen fogja meg a kúpot, és gyújtsa meg a hegyét. Miután a hegy lángra lobban, várjon egy-két másodpercet, majd gyorsan fújja el..
Miközben a kúpot fogja, legyen nagyon óvatos, nehogy megégesse magát. A füstölő kúp hegyének vörösen izzónak kell lennie.
Amikor a füst kezd kiszabadulni, itt az ideje, hogy a visszaáramló kerámiába helyezze. Rövid idő múlva a füst elkezd terjedni a kerámiában és füstmintát hoz létre. Ügyeljen arra, hogy a huzatos helyek csökkenthetik a lehulló füst hatását.

Visszaáramló kúpfüstölőink

Visszaáramló kerámia füstölőtartóink

Kiemelt termékeink