Barion Pixel

Gyógyír

Tibeti lótusz fémfüstölő égető

Újból kapható nálunk a „Tibeti Lótusz” fém füstölőégető 3 színben is: réz, bronz, arany. Alkalmas füstölőpálcák,kúpföstölők, füstölő golyók , szártott gyógynövénykeverékek égetésére.A tetején a 8 tibeti szerencsejel található.

Tibeti nyolc szerencsejel jelentése:

-Kedvező arany halak: Az élet óceánja. Gonosz szándékot távol tartja, félelem nélküli feloldódás a Szamszara veszélytelen óceánjában. Szabadon, félelem nélkül úszik, mint a hal (bejárati ajtó közelében ajánlott).

-Gyönyörű Lótuszvirág: Erények és megtisztulás. Elsősorban a tisztaság, az élet és a tökéletesség, megvilágosodás szimbóluma, szerencsét hoz. eredendő tisztaság (test, beszed, tudat). Úszik a vágy és ragaszkodás tengere felett, jó cselekedetek virágba borulása (gyümölcse).

-Jobbra forduló kagyló: A tan hangja. Jobbra forgó kagyló. Buddha és Dharma (tanítások) hangja, a szó ereje. Szép, melodikus és mély hangja felébreszt a nem tudásból (nappaliban ajánlott).

-Értékes napernyő: Védelem és együttérzés. Emelkedettség, méltóság, kapcsolat Ég és Föld között. Lények védelme az ártó erőktől, betegségtől. (bejárati ajtó közelében ajánlott)

-Dharma kerék: Tan és megvalósítás. Tan kereke, törvény kereke, Buddha és a Dharma tanítások, mandala, csakra jele. A kör a tökéletesség, a nyolc küllő egy-egy út a megvilágosodáshoz.

-Misztikus végtelen csomó: Bölcsesség és megvilágosodás. Bölcsesség és együttérzés összefonódása. Véget nem érő szerencse.

-Kívánságteljesítő váza: Hosszú élet, megszabadulás. Kincses váza, a bölcsesség urnája, benne az egészség, hosszú élet, gazdagság, bőség, bölcsesség, és üresség. A bejárat mellett vonzza a jó energiákat.

-Győzedelmes zászló: Vétkek és megtisztulás. Buddha győzelme a kísértések és ártó lények fölött test, beszéd, tudat győzelme negatív akadályokon.

„Tibeti lótusz” fémfüstölőink

Kiemelt termékeink