Barion Pixel

Gyógyír

Tömjén Rózsa füstölő bomba Olibanum Roses

Kézzel készült Argentínában természetes olibanum gyantából, rózsaszirmmokból, fenyőfából és sóból. Növényi kötőanyaggal ragasztva.
Minden csomag 8 golyót tartalmaz.

3650 Ft

Készleten

További információk

Tömeg 0,068 kg
Súly

65 g

Égés ideje

8 min

méret cm

6.60

származási hely

Argentina

Termékleírás

Sagrada Madre Premium Olibanum és Rózsa füstölő golyó

Sagrada Madre Premium Smudge Bomb Olibanum & Roses ±65g

Kézzel készült Argentínában természetes olibanum gyantából, rózsaszirmmokból, fenyőfából és sóból. Növényi kötőanyaggal ragasztva.
Minden csomag 8 golyót tartalmaz.

Az Olibanum illata nyugtatja az elmét, csökkenti a szorongást.

Már az ókorban híres volt a rózsa törékeny, finom szépsége és illata miatt, mely növeli a szeretetet. Nem meglepő, hogy a rózsa Aphrodité görög istennő szimbóluma volt. A rózsaillat serkenti a szellemet, a szívet és az érzékszerveket. Illata segíti a magasabb tudatszintek elérését, és szerencsehozó a materiális világban. A rózsák
vonzzák a békét és a harmóniát, és otthon, munkahelyen békés légkört teremtenek. Illata tipikus afrodiziákum, ezért gyakran használják szerelmi füstölőként. A rózsa megnyugtat depresszió és stressz esetén A rózsából készült  füstölő segíti a gyógyulást és a jövendőmondó képességeket, és mindenekfelett édes, valamint jósló
álmokat hoznak.

Hogyan kell használni a Olibanum és Rózsa füstölő golyó ’’bombát’’?

A füstölő golyókat ’’bombákat’’ hasonló módon használjuk, mint a füstölő kúpokat . Gyújtsd meg a golyót, és helyezd a lapos oldalával egy nem gyúlékony felületre vagy edényre, például egy füstölő edényre. A golyó meggyújtása után fújd el óvatosan a lángot, amíg csak az izzás és a füst marad.

Amikor a füstölés és az izzás megszűnt, hagyd teljesen kihűlni a maradékot, mielőtt kidobnád. Majd szellőztess ki, ha jól esne számodra. Ha légúti érzékenység fennáll, vagy ha füstriasztó van a szobában, tanácsos az ablakokat mindenképpen nyitva tartani a füstölés ideje alatt.

A kellemes élmény hozzávalói:

  • Olibanum és Rózsa füstölő golyó
  • Tibeti Lótusz füstölőégető
  • tűzszerszám

Hasonló termékek