Barion Pixel

Gyógyír

Tömjén Fehér Zsálya füstölő bomba Olibanum White Sage

Kézzel készült Argentínában természetes olibanum gyantából, fehér zsályából, fenyőfából és sóból. Növényi kötőanyaggal ragasztva. Az olibanum  illata nyugtatja az elmét, csökkenti a szorongást. A fehér zsálya  tökéletes a rituálékhoz, a megtisztulási szertartásokhoz és akár a saját meditációs szobájához is.

3650 Ft

Készleten

További információk

Tömeg 0,068 kg
Súly

65 g

Égés ideje

8 min

méret cm

6.60

származási hely

Argentina

Termékleírás

Sagrada Madre Premium Olibanum és Fehér zsálya füstölő golyó

Sagrada Madre Premium Smudge Bomb Olibanum & White Sage  ±65g

Kézzel készült Argentínában természetes olibanum gyantából, fehér zsályából, fenyőfából és sóból. Növényi kötőanyaggal ragasztva.

Minden csomag 8 golyót tartalmaz.

Az olibanum  illata nyugtatja az elmét, csökkenti a szorongást.

A fehér zsálya  tökéletes a rituálékhoz, a megtisztulási szertartásokhoz és akár a saját meditációs szobájához is.

A fehér zsályát  az elme, a test és a szellem megtisztítására használják.Mivel képes eloszlatni a negatív energiákat és elősegíti a nyugalmat, ez a füstölő golyó tökéletes választás mindazok számára, akik szeretnék megnyitni szívcsakrájukat és megtapasztalni a belső béke mélyebb érzését.

Próbálja ki  a Sagrada Madre Olibanum és Fehér zsálya füstölő golyót. Nyugtató és védő tulajdonságainak köszönhetően minden bizonnyal a spirituális gyakorlatok alappillére lesz.

Hogyan kell használni a Sagrada Madre Premium füstölő golyókat ’’bombákat’’?

A füstölő golyókat ’’bombákat’’ hasonló módon használjuk, mint a füstölő kúpokat . Gyújtsd meg a golyót, és helyezd a lapos oldalával egy nem gyúlékony felületre vagy edényre, például egy füstölő edényre. A golyó meggyújtása után fújd el óvatosan a lángot, amíg csak az izzás és a füst marad.

Amikor a füstölés és az izzás megszűnt, hagyd teljesen kihűlni a maradékot, mielőtt kidobnád. Majd szellőztess ki, ha jól esne számodra. Ha légúti érzékenység fennáll, vagy ha füstriasztó van a szobában, tanácsos az ablakokat mindenképpen nyitva tartani a füstölés ideje alatt.

A kellemes élmény hozzávalói:

  • Olibanum és Fehér zsálya füstölő golyó
  • Tibeti Lótusz füstölőégető
  • tűzszerszám

Hasonló termékek