Barion Pixel

Gyógyír

Green Tree Native Soul Fehér zsálya és Sárkányvér füstölő

A  White Sage & Dragon’s Blood (fehér zsálya sárkányvér) pálcikás füstölő kiváló spirituális ajándék lehet szeretteinknek, barátainknak. Alkalmas lehet hálánk, köszönetünk kifejezésére. Szakrális szerek kiegészítéséhez kiválóan alkalmazható.

690 Ft

Elfogyott

További információk

Tömeg 0,027 kg
Márka

Termékleírás

Green Tree Native Soul White Sage & Dragons Blood – Fehér zsálya és Sárkányvér füstölő.  Ebben a különleges kombinációban a TŰZ ÉS VÍZ egyesül dinamikus egyensúlyban.

Megnyugtató légkört teremt, miközben helyreállítja az elme és a lélek egyensúlyát. Az amerikai őslakosok évszázadok óta használják tisztító rituálékban és tisztító szertartásokban, a fehér zsálya kifejezetten tiszta illatáról úgy tartják, hogy elűzi a rossz szellemeket. A sárkányvért, amely a különböző fafajok által termelt élénkvörös gyantából származik, ugyanígy használják védőgát létrehozására és a negatív energiák kiküszöbölésére.

Figyeljünk arra, hogy a Fehér zsálya és Sárkányvér füstölő, zárt térben használata, egyes emberekben allergiás reakciókat válthat ki. Amennyiben Használat közben ez bekövetkezne, a füstölőt azonnal oltsuk el. Azt a személyt, akiből a füstölő reakciót váltott ki, kísérjük szabad levegőre.  A helységet szellőztessük ki.

Biztonsági kockázat: A füstölőt gyermek kezébe, vagy közelébe, csak felnőtt felügyelete mellet használjuk. A használatban lévő füstölőt ne hagyjuk könnyen gyulladó anyag közelébe. Figyeljünk, hogy függönyt, vagy egyéb anyagot nehogy a légáramlatok a füstölőhöz mozdítsák.

A Fehér zsálya és Sárkányvér füstölő használata:

  • A dobozból kivett füstölő pálcikát gyújtsd meg egy mécses, gyertya, vagy egyéb tűz fölött,
  • Amikor a füstölő pálca már önállóan ég, fújd el a lángot,
  • Helyezd a már aktív füstölőt egy füstölőtartóba, vagy füstölő égetőbe.

Mi kell teljesség élményéhez:

  • Fehér zsálya és Sárkányvér füstölő,
  • füstölőtartó,
  • tűzszerszám.

Hasonló termékek