Barion Pixel

Gyógyír

Green Tree Kundalini pálcikás füstölő

A szakrális enregetikák megtisztulásában nyújthat segítséget .A meditációt pálcikás füstölőkkel kiegészítve jobb eredményeket érhetünk el. A ,,Kundalini” egy olyan ősi indiai spirituális szemlélet, amely az emberi lélekben található erőt jelöli, amely másik elnevezés szerint egyfajta energiakígyó. A Kundalini az alvó, összetekeredett alakjában szunnyad az alap energiaközpontunkban, és a kundalini-energia felébresztése által spirituális megvilágosodásban lesz részünk. A Kundalini pálcikás füstölő segít a mélyebb önismeret megélésben, segít felszabadítani a kreatív energiákat, valamint hozzájárul a magasabb tudatosság megéléshez.

690 Ft

Készleten

Mennyiség Kedvezmény (%) Ár
1 - 5 db 690 Ft
6 - 11 db 5 % 656 Ft
12+ db 10 % 621 Ft

További információk

Tömeg 0,027 kg
Márka

Termékleírás

Green Tree Kundalini incense –  Kundalini pálcikás füstölő

A ,,Kundalini” egy olyan ősi indiai spirituális szemlélet, amely az emberi lélekben található erőt jelöli, amely másik elnevezés szerint egyfajta energiakígyó. A Kundalini az alvó, összetekeredett alakjában szunnyad az alap energiaközpontunkban, és a kundalini-energia felébresztése által spirituális megvilágosodásban lesz részünk. A Kundalini pálcikás füstölő segít a mélyebb önismeret megélésben, segít felszabadítani a kreatív energiákat, valamint hozzájárul a magasabb tudatosság megéléshez.

Figyeljünk arra, hogy a pálcikás füstölő, zárt térben használata, egyes emberekben allergiás reakciókat válthat ki. Amennyiben Használat közben ez bekövetkezne, a füstölőt azonnal oltsuk el. Azt a személyt, akiből a füstölő reakciót váltott ki, kísérjük szabad levegőre.  A helységet szellőztessük ki.

Biztonsági kockázat: A Kundalini pálcikás füstölő gyermek kezébe, vagy közelébe, csak felnőtt felügyelete mellet használjuk. A használatban lévő füstölőt ne hagyjuk könnyen gyulladó anyag közelébe. Figyeljünk, hogy függönyt, vagy egyéb anyagot nehogy a légáramlatok a füstölőhöz mozdítsák.

A pálcikás füstölő használata:

  • A dobozból kivett füstölő pálcikát gyújtsd meg egy mécses, gyertya, vagy egyéb tűz fölött,
  • Amikor a füstölő pálca már önállóan ég, fújd el a lángot,
  • Helyezd a már aktív füstölőt egy füstölőtartóba, vagy füstölő égetőbe.

Mi kell teljesség élményéhez:

  • pálcikás füstölő ,
  • füstölőtartó,
  • tűzszerszám.

Hasonló termékek