Barion Pixel

Gyógyír

Goloka Füstölő Gyanta – Tömjén és mirha (Frankincense & Myrh)

A tömjén mirha füstölő gyanta égetése során a két illat egyesítése segít a lelki béke elérésben, a szellemi tisztulásban és az összpontosításban. A tömjén földes és enyhén balzsamos illatú. A tömjén füstje szimbolikusan tisztító hatású, a gonosz erők, kételkedések és félelmek ellen. A mirha füstölve meleg, édes-keserű, balzsamos-fűszeres illatot áraszt. Füstöléskor a mirha aktív és vidám hangulatot teremt, belátóvá, önzetlenné tesz.

1100 Ft

Készleten

Mennyiség Kedvezmény (%) Ár
1 - 5 db 1100 Ft
6 - 11 db 5 % 1045 Ft
12+ db 10 % 990 Ft

További információk

Tömeg 0,048 kg
Márka

Termékleírás

Fenyőtömjén és mirha füstölő gyanta. A tömjén a Föld elemhez kapcsolódik, érzelmileg és energikusan megnyugtat és bátorít. Földes és enyhén balzsamos illatú. A tömjéngyanta égéséből származó füst védelmet , tisztítást, lelki tudatosságot és megtisztult elemelkedettséget ad, támogatja az érzelmi gyógyulást, a reflexiót és az önellenőrzést, különösen szorongás és depresszió idején.

A tömjén füstje szimbolikusan tisztító hatású, a gonosz erők, kételkedések és félelmek ellen. A tömjén az egyik legerősebb tértisztító akár önmagábn, akár más gyógynvényekkel keverve.

A mirha füstölve meleg, édes-keserű, balzsamos-fűszeres illatot áraszt. Füstöléskor a mirha aktív és vidám hangulatot teremt, belátóvá, önzetlenné tesz. Balzsamos, tisztító, fertőtlenítő és világosító hatása van, kinyitja az ajtót a szellemhez, eltünteti a gondjainkat és lágyítja az érzéseinket. Használja ezt a gyantát meditációhoz, imádkozáshoz, vagy egyszerűen az otthonában, hogy egy spirituálisn mély és pozitív légkört teremtsen.

A tömjén mirha füstölő gyanta égetése során a két illat egyesítése segít a lelki béke elérésben, a szellemi tisztulásban és az összpontosításban.

Hasonló termékek