Barion Pixel

Gyógyír

Fleur de Vie Fehér Lótusz pálcikás füstölő

Fehér Lótusz pálcikás füstölő a Fleur de vie márkától a tisztasághoz, a hűséghez és a spirituális felébredéshez kapcsolódik. Ez a füstölő arra motivál, hogy indulj el a tisztaság, a béke felé.

670 Ft

Készleten

Mennyiség Kedvezmény (%) Ár
1 - 5 db 670 Ft
6 - 11 db 5 % 637 Ft
12+ db 10 % 603 Ft

További információk

Tömeg 0,027 kg
Márka

Termékleírás

Fleur de Vie White Lotus Füstölő

A fehér lótusz füstölő a Fleur de vie márkától a tisztasághoz, a hűséghez és a spirituális felébredéshez kapcsolódik. Ez a füstölő arra motivál, hogy indulj el a tisztaság, a béke felé.
A lótusz képes előbújni a reggeli zavaros vizekből, és isteni tisztaságra képes. A fehér lótusz a szellemi tisztaság állapotát képviseli .
Ez a lenyűgöző virág különleges jelentőséggel bír a buddhizmusban, mivel azt mondják, hogy Buddha lótuszvirágból született. Édes illata a tisztaság és a nyugalom érzetét kelti. A lótusz igazi túlélő, sáros és vizes környezetben nő, és figyelemre méltó öntisztító képessége növeli szépségét és hosszú élettartamát. A fehér lótusz különösen a békét, a tisztaságot és a tökéletességet képviseli, hosszan tartó virágzása pedig a megvilágosodás felé vezető személyes utazásunkat szimbolizálja. Ha kapcsolódunk az univerzumhoz, és befogadjuk gyökereinket, még a múltunk legsötétebb aspektusait is, mi is virágozhatunk, mint a lótusz.

A Fleur de Vie egy elegáns füstölő sorozat, új, autentikus illatokkal.
A Fleur de Vie nagy gondot fordít a füstölők elkészítésére, és csak a legjobb minőségű összetevőket használja, hogy egyenletes és hosszan tartó égést biztosítson. A füstölők nem tartalmaznak káros vegyszereket vagy adalékanyagokat, így biztonságosak az Ön és otthona számára. Ráadásul a csomagolás elegáns dizájnja miatt a Fleur de Vie füstölő nagyszerű ajándék lehet barátainak és szeretteinek.

Figyeljünk arra, hogy a pálcikás füstölő, zárt térben használata, egyes emberekben allergiás reakciókat válthat ki. Amennyiben Használat közben ez bekövetkezne, a füstölőt azonnal oltsuk el. Azt a személyt, akiből a füstölő reakciót váltott ki, kísérjük szabad levegőre.  A helységet szellőztessük ki.

Biztonsági kockázat: Az Fehér Lótusz pálcikás füstölő gyermek kezébe, vagy közelébe, csak felnőtt felügyelete mellet használjuk. A használatban lévő füstölőt ne hagyjuk könnyen gyulladó anyag közelébe. Figyeljünk, hogy függönyt, vagy egyéb anyagot nehogy a légáramlatok a füstölőhöz mozdítsák.

A  pálcikás füstölő használata:

  • A dobozból kivett füstölő pálcikát gyújtsd meg egy mécses, gyertya, vagy egyéb tűz fölött,
  • Amikor a füstölő pálca már önállóan ég, fújd el a lángot,
  • Helyezd a már aktív füstölőt egy füstölőtartóba, vagy füstölő égetőbe.

Mi kell teljesség élményéhez:

  • Fehér Lótusz pálcikás füstölő ,
  • füstölőtartó,
  • tűzszerszám.

Hasonló termékek