Barion Pixel

Gyógyír

Fleur de Vie Szent Kert pálcikás füstölő

Szent Kert pálcikás füstölő égési ideje körülbelűl 15-20 perc. Füstölés után az illat tartósan megmarad. Így biztosít tartós élményt, a füstölés elmúltával.

670 Ft

Készleten

Mennyiség Kedvezmény (%) Ár
1 - 5 db 670 Ft
6 - 11 db 5 % 637 Ft
12+ db 10 % 603 Ft

További információk

Tömeg 0,027 kg
Márka

Termékleírás

Fleur de Vie Sacred Garden  Szent Kert pálcikás füstölő

A Fleur de Vie egy elegáns füstölő sorozat, új, autentikus illatokkal. A Fleur de Vie nagy gondot fordít a füstölők elkészítésére, és csak a legjobb minőségű összetevőket hasznàlja, hogy egyenletes és hosszan tartó égést biztosítson.

Szent Kert

A Fleur de Vie márka Sacred Garden füstölője megnyugtatja a lelket és oldja a napi nyomást. Minőségi füstölő. Lelked megújul, szellemed pedig megszabadul mindentől, ami megterhelheti, engedd meg magadnak a felszabadulást, hogy harmóniában és békében legyél önmagaddal.

Figyeljünk arra, hogy a pálcikás füstölő, zárt térben használata, egyes emberekben allergiás reakciókat válthat ki. Amennyiben Használat közben ez bekövetkezne, a füstölőt azonnal oltsuk el. Azt a személyt, akiből a füstölő reakciót váltott ki, kísérjük szabad levegőre.  A helységet szellőztessük ki.

Biztonsági kockázat: Az Szent Kert pálcikás füstölő gyermek kezébe, vagy közelébe, csak felnőtt felügyelete mellet használjuk. A használatban lévő füstölőt ne hagyjuk könnyen gyulladó anyag közelébe. Figyeljünk, hogy függönyt, vagy egyéb anyagot nehogy a légáramlatok a füstölőhöz mozdítsák.

A Kabbala az élet fája pálcikás füstölő használata:

  • A dobozból kivett füstölő pálcikát gyújtsd meg egy mécses, gyertya, vagy egyéb tűz fölött,
  • Amikor a füstölő pálca már önállóan ég, fújd el a lángot,
  • Helyezd a már aktív füstölőt egy füstölőtartóba, vagy füstölő égetőbe.

Mi kell teljesség élményéhez:

  •  Szent Kert pálcikás füstölő ,
  • füstölőtartó,
  • tűzszerszám.

Hasonló termékek