Barion Pixel

Gyógyír

Fleur De Vie Csakra energia pálcikás füstölő

Chakra Energy  Csakra energia pálcikás füstölő

670 Ft

Készleten

Mennyiség Kedvezmény (%) Ár
1 - 5 db 670 Ft
6 - 11 db 5 % 637 Ft
12+ db 10 % 603 Ft

További információk

Tömeg 0,027 kg
Márka

Termékleírás

Fleur De Vie Chakra Energy Premium,  Csakra energia pálcikás füstölő

A Fleur de Vie Chakra Energy füstölődoboz tökéletes megoldás lelki szükségleteid kielégítésére. Ez a csodálatos doboz hét különböző illattal rendelkezik, amelyek megfelelnek a test minden csakrájának.

A gyökércsakra a szantálfa illatával van alapozva, míg a szakrális csakra narancs illata elősegíti a kreativitást és az érzékiséget. A Solar Plexus csakra esetében a citromot az önbizalom és a személyes erő növelésére használják. A szívcsakra számára a rózsa illata a szeretetet és az együttérzést segíti elő. A torokcsakrát levendula illata nyugtatja, elősegíti a kommunikációt és az önkifejezést. A Harmadik Szem Csakra illata a tömjén, amely erősíti az intuíciót és a spirituális tudatosságot. Végül pedig a koronacsakra illata a jázmin, amely elősegíti a spirituális kapcsolatot és a megvilágosodást.

A Fleur de Vie egy elegáns füstölő sorozat, új, autentikus illatokkal.
A Fleur de Vie nagy gondot fordít a füstölők elkészítésére, és csak a legjobb minőségű összetevőket használja, hogy egyenletes és hosszan tartó égést biztosítson. A füstölők nem tartalmaznak káros vegyszereket vagy adalékanyagokat, így biztonságosak az Ön és otthona számára. Ráadásul a csomagolás elegáns dizájnja miatt a Fleur de Vie füstölő nagyszerű ajándék lehet barátainak és szeretteinek.

Figyeljünk arra, hogy az Csakra energia pálcikás füstölő, zárt térben használata, egyes emberekben allergiás reakciókat válthat ki. Amennyiben Használat közben ez bekövetkezne, a füstölőt azonnal oltsuk el. Azt a személyt, akiből a füstölő reakciót váltott ki, kísérjük szabad levegőre.  A helységet szellőztessük ki.

Biztonsági kockázat: A füstölőt gyermek kezébe, vagy közelébe, csak felnőtt felügyelete mellet használjuk. A használatban lévő füstölőt ne hagyjuk könnyen gyulladó anyag közelébe. Figyeljünk, hogy függönyt, vagy egyéb anyagot nehogy a légáramlatok a füstölőhöz mozdítsák.

A  pálcikás füstölő használata:

  • A dobozból kivett füstölő pálcikát gyújtsd meg egy mécses, gyertya, vagy egyéb tűz fölött,
  • Amikor a füstölő pálca már önállóan ég, fújd el a lángot,
  • Helyezd a már aktív füstölőt egy füstölőtartóba, vagy füstölő égetőbe.

Mi kell teljesség élményéhez:

  • Az Csakra energia pálcikás füstölő,
  • füstölőtartó,
  • tűzszerszám.

Hasonló termékek