Barion Pixel

Gyógyír

Prémium füstölő készlet a tündérek segítségének megidézéséhez

A tündérek vibráló energiákként mozognak az emberek valósága és más világok között. Szeretik az illatokat és a színeket, mint az emberek, és hasonló módon érzékelik őket. A legtisztább anyagokból és természetes illóolajokból készült füstölőrudak képesek megragadni ezeknek a gyengéd lényeknek a lényegét – furcsaságukat és egyediségüket, amelyek a tündéreket a mi világunkba vezetik.

Ezek a természetes füstölőrudak Indiából származó receptek alapján készültek, ahol a gyártási folyamatot generációkon keresztül megőrizték. A rudak összetevői: Ailanthus malabarica, kókuszdió por, szantálfa por, masala keverék,  Benzoin gyanta, tömjén gyanta, borneol, gyógynövények, illóolajok, természetes aroma, gyanták, méz, bambusz

Boldogságtündér- füstölőpálcika

Ezt a tündér mindig és minden időben rengeteg csodás pillangó veszi körül.  Körberepüli világunkat és szárnyaiból varázsport hint az emberekre. Bízz meg benne, ha nehéz időket élsz át, és az az érzésed, hogy elveszett minden remény és öröm. Édes varázslatával és ragyogó fénysugarával örömöt csal a szemedbe és mosolyt  az arcodra.

Tudatosságtündér- füstölőpálcika

A tudatosság tündér az intuíciónkat erősíti. Ha tudni akarjuk, hogy mit kell tennünk vagy melyik utat is válasszuk, kérdezzük meg Őt. Megjelenik a legkevésbé várt helyen is, és segít, hogy megtaláljuk a megfelelő választ arra, amit éppen keresünk.  Megsemmisít minden régi formát, elavult gondolatot, és a megértés új szintjére vezet minket.

Védelemtündér – füstölőpálcika

A védelemtündér erejével képes megvédeni az embereket a veszélytől. Varázslatos kardja a hazugságot és tudatlanságot hasítja szét. Védelmez a gonosztól és a változások idején, mikor leginkább erőre és bátorságra van szükségünk, segít nekünk. Hívd válságos helyzetekben, vagy amikor fizikai veszélytől tartasz.

Fénytündér- füstölőpálcika

A Fénytündér adottsága az, hogy képes az embereket a sötétségből a fénybe vezetni. Ha nem tudsz a döntések nehézsége miatt aludni, hívd a fénytündért. De gondolj arra is, hogy csak akkor fog válaszolni, ha tényleg szükséged van rá. Energiájának ereje képes felébreszteni az emberek szunnyadó potenciálját.

Kreativitástündér – füstölőpálcika

A kreativitástündér a művészetek – tánc, zene, festészet – patrónusa. A művészeket tehetségével látja el minden művészeti területen, valamint segít felfedezni saját tehetségedet. Kreatív inspiráció a jutalma mindenkinek, aki túl lát a láthatatlanon és magasabb tudatossághoz vezet azok számára, akik ezt még nem látják..

Igazságtündér – füstölőpálcika

Az igazságtündér leleplezi az igazságot. Segít meglátni az igazságot a hazugsággal szemben és az őszinteséget a csalás ellenében. Hívd, hogy megvédjen a kétszínűségtől, csapdáktól és illúzióktól. Fordulj hozzá, ha szívedet a választás terhe nehezíti, vagy hogy megtaláld, hogy melyik a helyes út.

Reménytündér – füstölőpálcika

Összegyűjti az emberek kívánságait, melyek még nem teljesültek, és becsesen megőrzi őket mindaddig, míg el nem érkezik az idő…….  Hívd Őt, ha minden remény elveszett, mert Ő mindig törődik veled és szíveddel.  Kérd meg a legtisztább szándékkal, hogy szerezze vissza, ami hozzád tartozik, és visszakapod, amit rég elveszettnek hittél.

Kiemelt termékeink