Barion Pixel

Gyógyír

Green Tree Kaliforniai Fehér zsálya és Eukaliptusz füstölő

A fehér zsálya és az eukaliptusz két gyakori növény, amelyet számos kultúrában spirituális gyakorlatokban és tisztító rituálékban használnak. A Green Tree Kaliforniai fehér zsálya és az Eukaliptusz indiai füstölő kombinációja a hatékonyabb és mélyebb tisztítás érdekében.

A fehér zsálya Észak-Amerika bennszülött népeinek hagyományaiból származik. Úgy tartják, hogy a fehér zsálya égetése megtisztítja a negatív energiákat és vonzza a pozitív energiákat, elősegítve a belső béke és a mentális tisztaság érzését. Ezenkívül a fehér zsályát spirituális gyógyító szertartásokon használják, hogy segítsenek az érzelmi elzáródások és a múltbeli traumák felszámolásában.

Az eukaliptusz viszont Ausztráliában őshonos fa, és széles körben használják spirituális és gyógyító gyakorlatokban. Úgy gondolják, hogy az eukaliptusz leveleinek égetése frissítő aromát szabadít fel, amely segít megtisztítani a környezetet és az elmét. Ezenkívül az eukaliptuszt gyógyító növénynek tekintik, és különféle fizikai és mentális állapotok kezelésére használják, beleértve a fejfájást, a megfázást és a gyulladásokat .Eukaliptusz élénkít és felfrissíti a testet és a lelket, elűzi a fáradtságot és energiát ad. Növeli a szellemi befogadóképességet és a koncentrációt. Érzelmi túlterheltség esetén segít visszaállítani a lelki egyensúlyt az eukaliptusz füstölő. Veszekedés után kitisztíthatjuk vele gondolatainkat.

A Green Tree Kaliforniai fehér zsálya és az Eukaliptusz pálcikás füstölő együtt jelentős spirituális előnyökkel járhat. E növények elégetése elősegítheti a nyugalom és a mentális tisztaság érzését, valamint megtisztíthatja a környezetet a negatív energiáktól. Ezen túlmenően ezeknek a növényeknek a kombinációja különösen előnyös lehet azok számára, akik érzelmi és spirituális gyógyulást keresnek, segítik feloldani a múltból származó elakadásokat és traumákat.

A Green Tree füstölőpálcikák természetes, kézzel készített füstölők, amelyek a gyógynövények, gyanták, valamint olajok keverékét tartalmazzák.

Minden illat hagyományos indiai recept szerint, gondosan, szeretettel és odafigyeléssel készül.

Megrendelhető: https://spiriguru.hu/…/green-tree-californian-white…/

Kiemelt termékeink